"Są duże lub małe, eksponowane w całej okazałości lub wstydliwie przysłaniane listkiem figowym, u jednych budzą zachwyt u innych zażenowanie, ale jedno jest pewne - prawie każdy zwraca uwagę na TEN szczegół. Czy Ty również? Sprawdź swoją spostrzegawczość, pamięć oraz wiedzę o sztuce"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 258 dni temu Posty: 4117
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-19, 22:51
Całkiem nieźle: 6
Jestes spostrzegawcza i dobrze zapamiętujesz szczegóły. Nieźle orientujesz się w sztuce. Zwłaszcza tej, która przedstawia nagie męskie ciała.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 273 dni temu Posty: 6403 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-20, 07:59
ja trafiłam 6
Całkiem nieźle
Jestes spostrzegawcza i dobrze zapamiętujesz szczegóły. Nieźle orientujesz się w sztuce. Zwłaszcza tej, która przedstawia nagie męskie ciała.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 108 dni temu Posty: 282 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-20, 08:24
Liczba uzyskanych przez Ciebie punktów: 7
Całkiem nieźle
Jestes spostrzegawcza i dobrze zapamiętujesz szczegóły. Nieźle orientujesz się w sztuce. Zwłaszcza tej, która przedstawia nagie męskie ciała
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 129 dni temu Posty: 1032 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-11-20, 08:46
Liczba uzyskanych przez Ciebie punktów: 6
Całkiem nieźle
W gimnazjum lubiłam sztukę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum