Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-17, 10:10 Czy Wszyscy mężczyźni są domyślni???
Chciałabym zaproponować temat " Czy Wasi mężczyźni są domyślni"?
Jeśli nie, to jak sobie z tym faktem radzicie?
Czy zawsze musicie mówić o rzeczach (w/g mnie oczywistych)swoim ukochanym wprost? Czy może Wasi panowie sami się domyślają?
Większość kobiet twierdzi, że panowie są okropnie niedomyślni i wszystko trzeba wylożyć jak tzw. "kawe na ławe", bo inaczej nigdy na to nie wpadną. A może tylko udają,że nie wiedzą o co chodzi?
Jaka jest Wasza opinia na ten temat?
Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-17, 10:31
Widzę po mężu, że on jest wcale nie domyślny, za Chiny nie potrafi czytać między wierszami- trzeba wszytsko wytłumaczyć i powiedzieć dokładnie. zresztą on mi zawsze mówi, że faceci są prości i muszą mieć wszystko prosto wytłumaczone.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
No i u mnie jest tak samo. Ale przynajmniej o tym wiem, że muszę powiedzieć wprost. I wtedy do Marcina dotrze. Kiedyś przerabiałam scenariusz: a nic nie powiem, może się domyśli...nie wypalił
Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-17, 12:29
Otóż to. Mężczyźnie nie są domyślni. Co potwierdzam swoimi doświadczeniami. Gdy nie powiem: umyj naczynie, to będą stały i stały. Taki trywialny przykład.
Nie raz przerabiałam drobne nieporozumienia, bo Arek się nie domyślił.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 332 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-17, 12:45
znam jednego faceta ktory bardziej niz inni jest domyslny. wie kiedy co powiedziec jak zrobic, czego oczekuje po prostu, czego mi potrzeba, nie musze nic mowic..to jest piekne, ale niestety to moj brat
znam jednego faceta ktory bardziej niz inni jest domyslny. wie kiedy co powiedziec jak zrobic, czego oczekuje po prostu, czego mi potrzeba, nie musze nic mowic..to jest piekne, ale niestety to moj brat
No właśnie Czytając to, wiedziałam, ze to zbyt piękne, żeby było prawdziwe
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 332 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-17, 13:22
moze zalezy im? bo mojemu bratu napewno nie zalezy na tym zeby byc domyslnym, po prostu jes, zna mnie bardzo dobrze i to wszystko. a taki maz to mozer chcec poznawac i moze po prostu ze wszystko rozumeic lub myslec ze skoro jest mezem lub chlopakiem to wszystko jest jasne i proste? i nie ma co szukac w jakis domyslach? moze mysli ze my wlasnie zawsze bedziemy im w prost mowic czego chcemy??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-17, 16:56
Jewel napisał/a:
zresztą on mi zawsze mówi, że faceci są prości i muszą mieć wszystko prosto wytłumaczone.
to samo mówi mi Piotrek i ja się tego słucham. Po co mam się denerwować czekając na jego domyślenie się wolę powiedzieć prosto z mostu o co mi chodzi i wtedy przynajmniej wiem, że zrozumie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum