Wysłany: 2007-07-25, 23:01 czy to mozliwe ze to ciaza!?
Dziewczyny mam problem:-?
Miesiac temu podczas @ uzywalam po raz drugi tamponow i nie wiem czy to ma jakikolwiek wplyw na to,ze w tym miesiacu spoznia mi sie @ juz drugi tydzien
Pierwszy raz uzywalam tamponow jakies 3 lata wstecz i mialam mdlosci i lekarz zalecil mi abym sprobowala uzyc tamponow jeszcze po porodzie i zobaczyc jakie beda efekty!
Podczas ostatniej @ bardzo dobrze sie czulam,ale teraz ten glupi @ gdzie on jest??
Jak nigdy go pragne
Czy to mozliwe,ze jestem w ciazy mimo,ze sie zabezpieczalismy!?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-26, 07:59
bibuleczka, po co się zamartwiasz bierz w łapkę 11zł leć do apteki kup test ciążowy ,rano na niego nasiusiaj i odpowiedź czy to przez ciąże masz po minucie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-26, 09:45
Cytat:
A może rzeczywiście źle reagujesz na tampony?
no wlasnie niektore dziewczyny nie moga ich uzywac bo wlasnie tak jak mialas wczesniej wystepowaly u ciebie mdlosci, byc moze tampony nie sa dla ciebie
a jak boisz sie ciazy to zrob test ciazowy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nigdy nie słyszałam o tym, aby tampony mogły mieć wpływ na spóźniający się okres. Tym bardziej, że używałaś ich już jakiś miesiąc temu możliwe że spóźniający sie okres jest wynikiem przeżytych stresów, lub też nawet zmieniającej się pogody, a nawet tym, że np gdzieś wyjechałaś na wczasy i zmieniłaś klimat na jakiś czas. Zaś co do ciąży to dla pewności możesz zrobić test lub złożyć wizytę u lekarza
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 417 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-07-26, 14:10
bibuleczka, a nie zmieniałaś może leków antykoncepcyjnych? Bo słyszałam, że niektóre leki mogą opóźniać, a właściwie przesuwać okres o kilka dni lub może on się w ogóle nie pojawiać w czasie brania tego leku.
Test ciążowy lub/i wizyta u ginekologa da Ci pewną odpowiedź - nie zwlekaj i nie zamartwiaj się na zapas.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 341 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 23:37
Ja kiedy sie odchudzałam parę lat temu (a odchudzałam się zbyt rygorystycznie) nie miałam okresu przez 3 miesiące...także to może być bardzo realna przyczyna. Stres też zbiera swoje żniwa...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 265 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-10-20, 16:12
u mnie stres spowodowal ze schudlam p a to ze schudlam to ze okres mi sie totalnie rozregulowal dlatego uwazajcie
a co do twoich dolegliwosci przy tamponach to lepiej wypytac gina bo moze rzeczywiscie mozesz nie tolerowc tamponow z czego moze wybiknac jakis gorszy problem
Profil: Wzrost: 174
Włosy: jasny blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-21, 11:44
stres, ziana diety ( odchudzanie), wycieczki wakacyjne w dalekie kraje..
jesli codzi o tampony to mozliwe jest zagniezdzenie sie jakies infekcji ale to musiałabyc totalnie nie przestrzegac higieny, zyli np nie zmieniac tamponow itp. czasami mowi sie ze niektore tabletk8i antykoncepcyjne usposabiają do czestrzych infekcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum