Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-28, 09:38
Oto lista wybranych imion dzieci w pewnym przedszkolu
Gniewosz, Sawin, Ciechomir, Fawila, Medard, Roderyk, Afanazy, Kalasanty, Więcesław, Zdzibor, Dalegor i Dobiegniew ( bliźniaki).
Powiem tyle.......łoooooooooo matyldo!
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 12:07
Kalasanty z kalesonami mi się kojarzy Zdzibor hahahahaha matko jak to mozna dziecko skrzywdzić
imiona Roderyk i Medard to z takiej gry komputerowej są przynajmniej mi sie kojarza bo w nią grałam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 14:40
Dla mnie to bardzo ważne jak dziecko ma oryginalne imię, takie nietuzinkowe. Olek, Łukaszów znam wielu i nikt na nich nie zwraca uwagi, jeśli miałabym kolegę np. Roderyka to na pewno zapadł by mi w pamięć. ja się cieszę, że mam rzadkie imię bo jak była bym Ania czy Agnieszką to też bym podziękowała im
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 417 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-28, 15:19
Jewel napisał/a:
Dla mnie to bardzo ważne jak dziecko ma oryginalne imię, takie nietuzinkowe. Olek, Łukaszów znam wielu i nikt na nich nie zwraca uwagi, jeśli miałabym kolegę np. Roderyka to na pewno zapadł by mi w pamięć. ja się cieszę, że mam rzadkie imię bo jak była bym Ania czy Agnieszką to też bym podziękowała im
Oryginalnośc oryginalnością, ale wszystko z umiarem Mi tez się podobaja niespotykane imiona ale Dąb bym nigdy dziecku nie dała na imię
Informacje: Dołączyła 286 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 15:20
jeszcze Bożydar, naprzykład, zdrobnienie Boży już nie pomoży moim zdaniem masakra, może to taka moda na retro, kiedyś imion było zdaje się więcej, część była związana z zawodami które wykonywali przodkowie, albo z miejscowościami gdzie żyli, czasem z herbem (podobnie jak nazwiska), teraz nadawanie imion, takich jak np. Dobrotliwy, po przodku, który był dobrotliwy, jest trochę niedorzeczne...
a co myślicie o Malinie, Kalinie, Róży i takich roślinkach?;)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 417 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-28, 15:25
Mam ciocie Różyczkę, więc to imie strasznie dobrze mi sie kojarzy Mialam kuzyna Narcyza hehe ale zmienil imie na Artur. Mi sie podoba bardzo imie Liljana narazie to pierwszy typ imienia dla mojej przyszlej córci
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 17:43
ja mam przyjaciółkę Różę i uważam że to bardzo ładne imię Zresztą dziewczynom pasują imiona nadawane od nazw kwiatów Liliana też bardzo ładne ale dla chłopaka Narcyz to przesada bo się źle kojarzy hahahaha mogli by mu dać na imię Filodendron i wołaliby Filuś hahahahaha
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 23:05
A ja mam dobrą koleżankę Jagodę i też mi się to podoba
Jewel napisał/a:
ja się cieszę, że mam rzadkie imię bo jak była bym Ania czy Agnieszką to też bym podziękowała im
Ja na przykład, nie mam w sumie aż tak bardzo udziwnionego imienia, a i tak go nie lubię I właśnie całe życie marzyłam, żeby być jakąś Anią czy Agnieszką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum