Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-08, 15:17
to i tak nie jak na zachodzie, czy w stanach na ten przykład.. tam wielkie "gwiazdy" nazywają swoje dzieci 'brzoskwiniowe ciasteczko', Paryż, Brooklin
ja bym chciała mieć Inowrocław na imię... chyba do jakiegoś urzędu się przejdę w tej sprawie
Informacje: Dołączyła 517 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-09-08, 16:12
hmm takie imię mi się nie podoba i w życiu bym swemu dziecku tak nie dała
to tylko papiery - dla urzędników, a co ma powiedzieć włąściciel tego imienia?
SZOK
PS. znów mi tu posta wcięło
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 528 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-13, 12:56
Kasiula napisał/a:
Ja znam chłopaka, który ma na imię Ariel
to jeszcze prosto wymowic...
ale Vivienne Vienna
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 528 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-13, 12:59
Kasiula napisał/a:
I do tego Wiśniewska!
no wlasnie ten czlowiek nie rozumie jaka krzywde wyrzadza temu dziecku
Gdzieś wczoraj czytałam, że takie imiona dla dzieci służą raczej pozbyciu się własnych kompleksów.
Aha! I, że to ludzie z nizin społecznych mają taką tendencję do dziwnych imion.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum