Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 116 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 176
Włosy: ciemny blond
Stan: panna
Partner: Paweł ;* ;)
Wysłany: 2008-11-08, 12:53 Tabletki Yasminelle a libido.
Wczoraj bylam u ginekologa w sprawie mojego libido... :| Biorę tabletki od roku iii nie mam juz W OGOLE ochoty na seks. Powiedzialam mu więc, ze po to biore tabletki by moc uprawiac seks codziennie i o kazdej porze... on sie ze mna oczywiscie zgodzil i od razu zaproponowal mi zmiane tab z REGULON na YASMINELLE.
Czy sadzicie ze to przez tabletki tak opadl moj poped seksualny...? Tez tak macie...? A moze ktoras z Was bierze Yasminelle...?
[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-11-08, 13:08 ]
Zanim zalozysz nowy temat sprawdzaj czy taki juz nie istnieje.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 68 dni temu Posty: 882 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-11-09, 13:20
WitCh**, ja na szczęście nigdy nie cierpiałąm na spadek libido po tebletkach antykoncepc yjnych, choć to już mój trzeci rodzaj tabletek. Ale myślę, że w Twoim przypadku jest to bardzo prawdopodobne, że właśnie przez tabsy spadło Twoje libido...Jeśli chodzi o rodzaj tabletek to każda z nas reaguje inaczej nia nie, życzę ci powodzenia seksualnego po Yasminellle:)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 64 dni temu Posty: 179 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-11-09, 14:05
Ja nie biorę pigułek, tylko stosuję plasterki, ale to oczywiście też hormony, więc ryzyko obniżenia libido było. Na szczęście nic się pod tym względem nie zmieniło i gorący temperamencik pozostał
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 116 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 176
Włosy: ciemny blond
Partner: Paweł ;* ;)
Wysłany: 2008-11-09, 21:45
Dziewczyny własnie jestem po klotni z moim facetem... Nie dosc, ze nie mam ochoty na seks i zblizenia to... nie potrafie go nawet przuytulic. Wszystko mnie drażni. Tesknie za orgazmem- ale zmusic sie nie moge
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-11-09, 22:19
WitCh** napisał/a:
Nie dość, ze nie mam ochoty na seks i zbliżenia to... nie potrafię go nawet przytulic
seks to nie obowiązek nie da sie do niego zmusisz jeśli tego nie czujesz jesli złościsz sie na niego i nie masz na to ochoty to zupełnie jest normalne .....
WitCh** napisał/a:
Tesknie za orgazmem- ale zmusic sie nie moge
a po co tu sie zmuszać nerwy kiedyś ci przejdą ... wyjaśnicie sobie wszytko z powrotem będziecie cieszyć się seksem .... na razie daj sobie odetchnąć i co najważniejsze seks na siłę nie jest fajny .....
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 9 dni temu Posty: 39
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: jeszcze panna
Wysłany: 2008-11-16, 02:25
Zauważyłam, że mam mniejszą ochotę na seks ale nie zanikło to całkowicie po prostu facet musi sie bardziej postarać. ogólnie jest bardzo dobrze mimo wszystko
_________________ BO MIŁOŚĆ MOCNA JEST JAK ŚMIERĆ...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-11-17, 20:09
Kurcze u mnie jest tak sucho, że bez żelu nie da rady Prawie wcale nie ma nawilżenia Ochota na seks jest, ale wtedy "kiedy mnie najdzie". O wiele rzadziej, niż na początku, ale jednak nie spadła do zera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum