Profil: Wzrost: 174
Włosy: jasny blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-16, 11:04
ja osobiscie mam zmniejszone libido, ale to jest jeden ze skutkow ubocznych. I trzeba sie z tym liczyc, w czasie 7dniowej przerwy moje libido drastycznie wzrasta... strasznie sie wtedy meczymy:(
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-14, 13:16
ja mam duużo większą ale jak brałam inne tabletki to tak nie było.trzeba trafic w tabsy i wtedy jest ok...ale to czasami nawet z 2 lata zajmuje,chociaż przyznaje że warto
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Ja biorę Novynette. Na początku ich stosowania nawet nie myślałam o współżyciu.
Takie dziwne uczucie ale kompletnie nie miałam ochoty.
Teraz jest już lepiej, ale nie mam zbyt dużej ochoty na seks.
zastanawiam się nad odstawieniem tych tabletek.
orientujecie się dziewczyny jak jest przy plastrach?
czy one też mogą obniżać libido?
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-16, 12:29
Ismail napisał/a:
orientujecie się dziewczyny jak jest przy plastrach?
czy one też mogą obniżać libido?
plastry działaj tak samo jak tabletki i tez potrafią wpływać na libid ... to tak jakby tabletki tyle że ich nie łykasz
by trafić na dobre tabletki które nie powodują skutków ubocznych należy trochę sie pomęczyć, czasem wszytko już pasuje a nie ma ochoty, czasem jest ochota a sie tyje.... ja nadal szukam dobrych dal siebie zobaczymy co z tego wyniknie
Informacje: Dołączyła 79 dni temu Posty: 1626 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-17, 22:08
A ja sama nie wiem, ja to z moją ochotą... Chyba faktycznie zależy od tego, którą nogą dzisiaj wstanę i czy mnie mój facet jednym słowem tego dnia nie zezłości, co się zdarza. Ale czy same tabletki zmniejszyły libido? Chyba nie
Wysłany: 2008-08-29, 20:59
Ja biore harmonet i nie zmniejszyl mojej ochoty na sex.fakt jest jednak taki, ze tabletki roznie dzialaja na kobiety.wszystko zalezy od organizmu nie ma co generalizowac.Mysle, ze jesli dany rodzaj tabletek zle dziala np,na libido to trzeba je poprostu zmienic na inne a nie meczyc sie.Sex jest wkoncu fajna zabawa
U mnie libido lekko spada podczas brania tabletek i wzrasta podczas okresu. Gdy jednak jest odpowiedni klimat, świece..itp. i wkońcu widzę swojego Ukochanego to podniecenie wraca do normy
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-10, 13:32
matrans napisał/a:
tak to praweda po tabletkach człowiek nie ma ochoty na sex jest rozdrazniony czasem zły na cały swiat
radze przeczytać cały watek .... i pamiętać że każdy jest inny
u mnie nie wiem jak jest z ochota ostatni u mnie bo nie miałam okresu by nie brać tabletek.... a ze złością to tylko jak mam psm ......:-) ostatnio chce mi sie tylko jak nie możemy albo nie ma tomka no ale mam nadzieje że sie to zmieni jak zamieszkamy razem ....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 29 dni temu Posty: 643 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-18, 11:22
Ja niestety mam zmniejszone, a w mojego mena wstąpiły jakieś dziwne siły witalne i mógłby się seksić chyba 24h na dobę xD No i przez te tabletki strasznie suchutko jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum