Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 107 dni temu Posty: 224 Skąd: Z domq
Profil: Włosy: Czarne
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-26, 11:23 Czy Oni o tym wiedzą??
Postanowiłam założyć taki temat(jesli oczywiscie jeszcze takiego gdzies tu niema):P . Otóż czy wasi partnerzy wiedzą że się udzielacie na takim forum?? ze opisujecie wasze zycie intymne wysyłacie zdjęcia itp?? no i co by bylo gdyby sie o tym dowiedzieli , jaka bylaby ich reakcja?? jesli o mnie chodzi to moj chlopak jakby przeczytal te moje wszystkie posty chyba by sie obrazil , tak wlasnie mi sie wydaje... tutaj pisze o swoich problemach o ktorych w wiekszosci on nie ma pojecia...
Hmm moj narzeczony wie ,ze piszę na forum ale nie wie o czym...W sumie to nawet nigdy nie zaglądał mi w ekran.Myslę,ze czasami mógłby poczuc się głupio a czasami ucieszyłby sie :-)Równiez pisze tu o moich problemach o których on nic nie wie...
Były wiedzial, ze siedze na forum erotycznym i nie przeszkadzało mu to. Sam sie tam udzielał.
Tomek wiedział, ale nie odpowiadało mu to, nie rozumial po co tam siedzę i nie życzył sobie, bym cokolwiek o nim pisała . Uszanowalam jego zdanie , ale z forum nie odeszlam, bo jestem tam od 3 lat ponad i czuje sie tam jak u siebie, mam tam znajomych itp
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 146 dni temu Posty: 139 Skąd: Poznań
Profil: Imię: lily
Włosy: raczej blondy
Stan: mężatka generalnie szczęśliwa
Wysłany: 2008-11-26, 21:56
Moja druga połowa wie, że wypisuje tu różne rzeczy Czasem mu jakiś temat ciekawy pokażę Nie wiem czy czyta... Jeśli tak, to może tylko nauczyć się czegoś więcej o kobietach, a przede wszystkim o mnie.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 258 dni temu Posty: 4119
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-26, 22:10
Hm.. To jestem jak narazie jedyna tu ktorej facet wie ze pisze, czasami to czyta i sam sie tu wczesniej udzielal. Czyli jest uzytkownikiem. Choc dawno nie wpadal wiec nie wie co tu ostatnio naprodukowalam. Czasami mu mowie o czym ostatnio rozmawaialam, co on o tym mysli. Pytam co poradzic jakiejs forumce ktora ma problem z facetem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum