Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 213 dni temu Posty: 3177
Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 10:27
Anulka, mi chyba psycholog potrzebny.. Nigdy nie mialam normalnych kontaktow z facetami. Zreszta ja do wszystkiego pesymistycznie podchodze.
Ale z P czuje sie bezpieczna..czuje ze to ten. Tylko ze jak widzimy sie co tydzien to lapie takie doly.. I za duzo mysle.. A pozniej wychodza mi takie filozofie..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 213 dni temu Posty: 3177
Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 10:46
Anulka, wiem... Ja chyba musze miec zawsze jakis problem..a ze innych nie mam to wymyslam. Dobra wybijam sobie glupoty z glowy Kocham go przeciez, a on mnie i nie ma co kombinowac..
Bede sie martwic jak bedzie zle, teraz trzeba sie cieszyc
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 97 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-29, 11:00
Mirabelka__22, hmmm.... ide na pizze z chłopakiem , oglądam swoje ulubione filmy , ide sobie ze znajomymi do baru , słucham muzyki . Ogólnie robię to co chce , bez żadnych obowiązków.
ehh a ja chyba za barzo pochwalilam mojego Miska bo od paru dni wogole mnie nie zauwaza Mam nadzieje ze to przejsciowe
Mirabelka dobrze Cię rozumiem z tym wmawianiem sobie niektórych problemów. Ja też czasami tak mam, ale nauczyłam sie to opanowywać i kiedy czuję, że przesadziłam wtulam się w mojego Miśka i mówie mu, że czuję się niepewnie, żeby mnie mocno przytulił, pocałował i powiedział coś miłego....
Informacje: Dołączyła 159 dni temu Posty: 278 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-29, 19:02
Ech ja to właśnie mam problemy podobne do Mirabelki__22... Muszę trochę zacząc panowac nad tym strachem, bo mogę tym zniszczyc coś, na czym bardzo mi zależy...
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-29, 19:08
Niby nie... ale nie widziałam go dwa dni, bo nie może przyjechac i już mam głupie myśli Nie chcę niczego zapsuc, ale ja naprawdę potrzebuję dużo miłości i zainteresowania, choc wiem, że nie zawsze mogę to otrzymac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum