Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 258 dni temu Posty: 4117
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-28, 11:23
Princessa, 8 grudnia? To tez nasza data
malenka, mam 22 prawie.. Czasami mysle ze jestem za mloda, ale ciagle slysze o kumpelach z mojego wieku ktore sie wlasnie chajtaja.. I wtedy czuje sie jak stara panna..
fajna babka, kurcze, on daje mi pelno takich gestow.. Jest taki kochany.. Ostatnio tylko dotknelam sie do jego kompa i przypadkiem usunelam wazne pliki ktorych nie dalo sie juz odzyskac Nawet nie krzyczal.. Byl zly, ale nie zrobil zadnej afery.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 314 dni temu Posty: 1526 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-08-28, 11:34
Mirabelka__22 napisał/a:
I wtedy czuje sie jak stara panna..
I tylko daletgo chcesz brac ślub?? Żeby nie czuc się jak stara panna??
To dośc egoistyczne podejście, bym rzekła
Z tego co czytam masz wspaniałego faceta, który Cię kocha, troszczy się o Ciebie itp...
Tak naprawdę nie wiem czego oczekujesz od niego, że na siłę kupi Ci pierścionek mimo, że sam nie będzie gotów na ten krok?? Pomyśl, czasem o nim a nie o koleżankach, które się chajtają...
Wysłany: 2008-08-28, 11:39
malenka, nie chce go zmuszac.. Ale tylko slub moze sprawic ze komus w pelni zaufam.. Sama nie wiem czego chce. Problem nie w nim, ale w moim charakterze i naprawde sie z tym bardzo mecze
[ Dodano: 2008-08-28, 12:40 ]
Mam zle doswiadczenia.. Boje sie ze on tez pewnego dnia powie, wiesz co? Nie kocham Cie juz.. To nie zalezy ode mnie..
[ Dodano: 2008-08-28, 12:42 ]
To nawet nie to ze sie chajtaja.. Po prostu mysle sobie ze one maja facetow od roku i on juz wie ze chce z nia byc.. A ja jestem ze swoim dlugo, jestesmy bardzo blisko, a on tego nie wie... Ale jesli teraz tak czuje, to kolejne 5 lat mu tego nie powie..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 141 dni temu Posty: 418 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-28, 13:58
Mirabelka__22, Wiesz faceci naprawde później zaczynają myśleć o takich rzeczach jak ślub , dziecko. Mój chłopak usilnie mnie przekonuje , że najpierw musimy się dorobić potem możemy mieć nawet 20 dzieciaków.
Wiesz a wracając do koleżanek , które już się zaobrączkowały. Z tego co widzę jesteśmy w równym wieku.
Mam dwie kolezanki które szybko szybko leciały na ślubny kobierec , a teraz są same.
Jedna już jest pół roku po rozwodzie ( były okazał się tyranem).
Druga od miesiąca ( a jednak ją zdradził).
I co im zostało?
Każda ma swoje ukochane dziecko. Tylko teraz troszke każdemu szkoda tych dziewczyn. Bo wiadomo... panna z dzieckiem.
Ja nie mówie , że każdy facet taki jest.
Ja znalazłam jak narazie idelane rozwiązanie dla siebie. Może Ty też z tego skorzystaj.
Od jakiegoś czasu wynajmujemy z chłopakiem mieszkanie. Mimo że też już jestesmy parą ze stażem to poznajemy siebie od nowa w wielu domowych sytuacjach.
Taki trening przedmałżeński.
A i jak on nie wiem co do Ciebie czuje , to ślub tego nie zmieni.
Wysłany: 2008-08-28, 15:03
Anulka, dalas mi jakas dziwna sile On mowi ze kocha, ze planuje wspolna przeyszlosc,ale jeszcze nie teraz. I mowi ze ja doskonale wiem co on do mnie czuje.. Juz mieszkalismy jakis czas temu razem. Milo bylo.
Ale wiecie co? Ja zrobilam ten temat nie tylko dla siebie Piszcie tu o swoich zwiazkach i samych dobrych rzeczach Czemu to wlasnie Ci faceci sa dla was najlepsi na swiecie
Informacje: Dołączyła 204 dni temu Posty: 280 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-28, 19:03
Hmm.. ja widzę, jak Ł. mnie traktuje, jak mówi o naszej przyszłości. Znam już prawie całą jego rodzinkę, jestem pierwszą dziewczyną, którą Ł. zabrał na swoją wieś. Myślę, że traktuje mnie poważnie, ale
Mirabelka__22 napisał/a:
Boje sie ze on tez pewnego dnia powie, wiesz co? Nie kocham Cie juz..
Taka już jestem, sparzyłam się kiedyś. Rozumiem Mirabelkę__22, po prostu ślub to już jakieś zapewnienie, można nawet powiedziec, że gwarancja, że od partnera nie usłyszę wyżej cytowanego zdania...
Wysłany: 2008-08-28, 20:08
kashira, wlasnie.. Wczesniej bylam z facetem ktory po poltora roku powiedzial mi ze po prostu przestal mnie kochac... Mimo ze pare dni wczesniej zapewnial o swoich uczuciach..
Dlatego nie ufam facetom.. Choc wiem ze P jest inny, ze na to zasluguje. Juz tyle razy mi to udowodnil. Ale jednak sie pamieta..
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-28, 20:10
kashira napisał/a:
po prostu ślub to już jakieś zapewnienie, można nawet powiedziec, że gwarancja, że od partnera nie usłyszę wyżej cytowanego zdania...
niestety nie gwarancja ....czasem nawet po ślubie kończy sie miłość i można to usłyszeć... ja po 5 latach bycia z eksem stwierdziłam któregoś dnia że już go nie kocham, a kiedyś zrobiła bym dla niego wszytko wiec też jestem sceptyczna ale wierzę że tym razem nie dam tej miłości umrzeć będę walczyć o każdy kolejny dzień z moim chłopakiem by mnie kochał i bym ja go kochała i nie ważne są deklaracje o ślubie
....
wczoraj moje kochanie napisał mi na "dobranoc moja najdroższa" i wiecie co poczułam sie jak ktoś dal niego wyjątkowy .... i po tym stwierdzam że mu zależy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 605 dni temu Posty: 5775 Skąd: Sweden
Wysłany: 2008-08-28, 21:03
kashira napisał/a:
po prostu ślub to już jakieś zapewnienie, można nawet powiedziec, że gwarancja, że od partnera nie usłyszę wyżej cytowanego zdania...
oj nic nie daje takiej gwarancji. nie ma takiej mozliwosci. bedzie chcial odejsc to i po slubie to zrobi w czym problem tyle, ze po sadach trzeba sie wloczyc pozniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum