Wysłany: 2007-07-12, 06:23 Czy on siemna znudził???????
Hej dziewczyny doradzcie prosze nie mam pojecia czy moj facet znudził sie mna czy ma inne zainteresowania? jestesmy ze soba około14 lat w łózku kiedys było innaczej to on musiał prosic mnie o to czy tamto czułam sie zawsze zawstydzona. teraz jest zupełnie innaczej ja mogła bym zrobic chyba wszystko a on woli ogladac panow w necie (i nie tylko). jak sadzicie co jest grane w naszym zwiazku
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 381 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-12, 10:30
Jak to panow?wiesz co mi na mysl przychodzi?Chyba nie musze Ci mowic , ale nie piszmy najgorszych scenariuszy.Jestescie juz sporo czasu razem , wiec jest w waszym zwiazku duzo przyzwyczajenia i rutyny moze sproboj to jakos zmienic , porozmawiaj szczerze moze nie jest tak zle jak Ci sie wydaje;)buzka trzymam za Ciebie kciuki
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-12, 20:21
hej. moim zd. najlepszym sposobem będzie jeżeli otwarcie ze swoim facetem porozmawiasz! bo my tak do końca nie możemy pomóc bo nie znamy dokładnej sytuacji cmok również 3mam kciuki!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 373 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 12:15 Re: Czy on siemna znudził???????
irmina napisał/a:
Hej dziewczyny doradzcie prosze nie mam pojecia czy moj facet znudził sie mna czy ma inne zainteresowania? jestesmy ze soba około14 lat w łózku kiedys było innaczej to on musiał prosic mnie o to czy tamto czułam sie zawsze zawstydzona. teraz jest zupełnie innaczej ja mogła bym zrobic chyba wszystko a on woli ogladac panow w necie (i nie tylko). jak sadzicie co jest grane w naszym zwiazku
W związkach sa rózne etapy, raz szlejecie za soba raz nie. Ja mysle poprostu, ze twojemu facetowi przydaloby sie sportu, bo on to chyba z lenistwa. Pewnie miesien piwny coraz wiekszy i nie ma sily go podnosic . Sprobuj wprowadzic do waszego zwiazku cos nowego, przebierz sie np. za drapiezna kotke, zepsuj antene od kablowki czyms sie bedzie musial zajac. Jestem poprostu pewna, ze chodzi tylko o lenistwo-przeciez kobiety tez tak czasem maja.
tylko, ze partner moze stwierdzic ''nie przejmuj sie to nic nie znaczy''i dalej bedzie to samo
to drążyć temat... nie pozwolić na to aby facet zbył jakimś tanim tekstem. W końcu to nie jest temat typu "co jutro na obiad?" tylko poważna kwestia. Męczyć i nalegać na rozmowę do skutku....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-17, 09:42
Kociak napisał/a:
mamusia22 napisał/a:
tylko, ze partner moze stwierdzic ''nie przejmuj sie to nic nie znaczy''i dalej bedzie to samo
to drążyć temat... nie pozwolić na to aby facet zbył jakimś tanim tekstem. W końcu to nie jest temat typu "co jutro na obiad?" tylko poważna kwestia. Męczyć i nalegać na rozmowę do skutku....
Bardzo trafne !! Nawet jak facet nie słucha to mówić, mówić zawsze coś w łepetynie zostanie- a nóż widelec przemyśli i przyjdzie sam.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum