chyba jeżeli cykl jest krótki jest możliwość zajścia w ciąże. Bo u kobiet które mają krótkie cykle owulacja może nastapić tuż po krawieniu., no a plemniczki żyją żyją
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 422 dni temu Posty: 2692 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-21, 19:32
dziewczynki mam pytanko, moja przyjaciółka stara się o dziecko, jakoś półtora tygodnia przed okresem była na badaniu kontrolnym i wszystko było w porządku, okres miała mieć 10-11 (zawsze ma regularnie) i nic. dobrze się odżywia, nie ma stresów (przynajmniej nie większe niż zawsze ) nic nie wskazuje na żadną chorobę (czuje się dobrze i niedawno była u lekarza). mimo to okresu nie dostała, tydzień temu robiła test i nic. dzisiaj ponownie zrobiła i dalej tylko jedna kreska. czy możliwe jest że może być w ciąży a test z jakichś powodów tego nie pokazuje?
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 279 dni temu Posty: 3600 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-11-22, 09:42
tuptunio, przy mojej pierwszej ciąży robiłam trzy testy i wykazały, że nie jestem...ale byłam na pewno, po badaniu u gina i badaniu krwi okazało się że 2 miesiąc a testy negatywne (nie były przeterminowane czy coś)...czyli może się tak zdarzyć, choć może teraz już nie, to było dawno, ,dawno temu...
Badanie krwi i wszystko będzie jasne
Witam ostatnio pisałem o pewnym problemie i zmów mam problem, tym raczej chyba poważniejszy…
Myślę że jestem w ciąże.
Jednak nie kochaliśmy się z chłopakiem były tylko zabawy, czy to możliwe by zajść w ciąże (powiem tylko tyle ze się ja nim zajmowałem [ja cala w ubraniu] i po wszystkim on tylko chusteczką dotknął i wszystko wytarł [a raczej wszystko w chusteczce było], później o spodnie jeszcze wytarł rękę i po jakimś czasie [ok15min] dotkną moich warg).
Jak Mojemu o tym mówię to wydaje mi się, że nie traktuje tego poważnie ,co o tym sądzicie ? I żeby nie było, że to jakieś głupoty piszę, bo nie mam miesiączki.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7218 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-01, 16:13
karola17, nie polece ci konkretnego ale wszystkie sa dobre poprosisz pania to ci da a jak sie boisz to kup 2 i najpierw zrob jeden a nastepnego dna 2 inny dla pewnosci
ale zapewniam cie ze kobiety chca zajsc w ciaze i mecza sie i nie moga zajsc w ciaze po stosunku a kiedy nie ma stosunku i wytrysku w pochwie to plemnik nawet z wargi ma nardzo daleka droge do przebycia a on musi byc wystrzelony pod cisnieniem i trafic w jajeczko
to ze ty jestes wciazy jest naprawde bardzo malo prawdopodobne
idz jutro do apteki i kup ten test i sie nie przejmuj prosze ci bo szkoda twoich nerwow
glowa do gory
a te twoje podejrzenia sa podswiadome sama sobie wmawiasz
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum