Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-06, 17:24
lala88, jest dość długa doga od wejścia pochwy gdzie chłopak robił ci minetę do jajowodów gdzie dochodzi do zapłodnienia wie raczej prawdopodobieństwo jest zerowe ... zdążają sie czasem cuda ze zachodzi się do zabawy w ciąże ale raczej nie powinnaś sie stresować ...... poczekaj spokojnie na okres ......
, po jakimś czasie się całowaliśmy a potem on zrobił mi minetę. Jest jakieś prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę?
człowiek ma naturalny odruch połykania ślyny więc raczej większe prawdopodobieństwo że zjadl swoje plemniki niż abyś była w ciąży
nie ma się czym przejmować.
Tym bardziej że już w ślinie znajdują się pewne składniki pokarmowe i następuje pierwsze etapy trawienia,z tego co wiem to ślina nie tylko działa odkażająco na rany i schorzenia (podobnie jak mocz) ale też zabija żywotność plemników.
Wysłany: 2008-11-08, 17:01 czy moge być w ciąży?? proszę o pomoc..!
Witam:) w sierpniu współżyłam z chlopakiem, zostalam do tego zmuszona...(oczywiscie on mial prezerwatywe) w tm miesiącu zrobilam 3 testy ciążowe i wyszle na szczescie negatywne, dostaje normalnie miesiączke, ale bardzo przytylam na brzuchu, wygladam jakbym byla w ciazy.... i czesto boli mnie dolna część brzucha i okolice pachwin, czy moge byc w ciąży??? prosze o odp
scaliłam do podobnego tematu
Ostatnio zmieniony przez calineczka 2008-11-08, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 62 dni temu Posty: 14 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Oliwia
Wzrost: 175
Włosy: Brązowy
Stan: W związku
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-11-08, 17:05
Od sierpnia masz normalnie okres? Wątpię, żebyś zaszła w ciążę, ale jak to zostałaś do tego zmuszona? Okres rzadko występuje na początku ciąży, oczywiście takie przypadki się zdarzają ale 1 na milion.
[ Dodano: 2008-11-08, 17:06 ]
Czy to był Twój pierwszy raz?
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-08, 18:01
mamba0304 jesli normalnie miesiączkujesz i testy wyszły negatywne to nie jeste s w cieży ......... co do przytycie to może poprostyu zmieniłaś dietę albo mniej sie teraz ruszasz niz przez lato ... a z bólami pachwiny pójdź do lekarza .....czasem zapalenia rożnego typu albo torbiele objawiają sie właśnie napuchniecie brzucha i bólami ale to sa bardzo rzadkie przypadki..... nie rozumiem jednak ja to zostałaś zmuszona ? zgwałcił cię czy też czułaś presje z jego strony by to zrobić ? bo gwałt jest przestępstwem i powinien za to odpowiedzieć ....
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 519 dni temu Posty: 418 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-11-18, 21:52
Kurcze, dziewczyny potrzebuje waszej rady. Moja kolezanka zwrocila sie do mnie dzis z pytaniem czy kiedy kochała się ze swoim chłopakiem bez zabezpiecznia w czasie ostatniego dnia miesiaczki to czy mogla zajsc w ciaze ? Zapewniła, ze K. nie doszedl w niej.. Hm.. najpierw przyznam złapało mnie lekkie zdziwienie, potem na nia nakrzyczałam, ze jak mogła się nie zabezpieczyc przeciez to podstawa! a potem powiedziałam jej , ze raczej nie.. skoro nie doszedl i byl to ostatni dzien okresu a wiec dni niepłodne.. Uspokoiła się troche.. ale mnie to kurcze meczy teraz.. czy aby na pewno powiedzialam jej prawidłowo.. Jakie jest wasze zdanie ?
Ciążę potwierdzi tylko lekarz, można zrobić też test, ale jego wyniki nie zawsze są wiarygodne (o czym wszystkie wiemy). Byłam w bardzo podobnej sytuacji, tyle że jechaliśmy na samej gumce, bez środka plemnikobójczego <o czym dowiedziałam się później> i umierałam ze strachu mimo iż szanse na ciążę były bardzo znikome. Ale jednak są. Więc jeśli koleżanka nie wykazała się mądrością w stosowaniu zabezpieczeń, niech wykaże się nią już po fakcie i kupi test ciążowy, a nie każe Ci się bawić w jasnowidza.
no cóż - takie pytania są na forach nagminne - a to wszystko jest tak indywidualną sprawą. madzia ma rację pisząc o tym, że to za wcześnie, ale lepiej odczekać odpowiednią ilość dni, zrobić test ciążowy i ewentualnie wybrać się do lekarza.
życzę powodzenia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum