Informacje: Dołączyła 92 dni temu Posty: 88 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 162
Włosy: brązowe
Partner: M
Wysłany: 2008-11-05, 18:19
oj znam to:/ tylko miałam gorzej bo my uprawialiśmy seks bez zabezpieczeń... no więc gdy mi się okres spóźnił to już umierałam!
No ale cóż... wkońcu przyszedł...
Informacje: Dołączyła 162 dni temu Posty: 1855 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-06, 10:10
Melodia19 napisał/a:
DOstalam wczoraj wieczorem:)
No widzisz, nastepnym raazem tak sie nie stresuj, bo sama widzisz do jakiego stanu Cie to doprowadza i nie pomaga w terminowym nadejsciu okresu,. Ciesze sie, ze wszystko zakonczylo sie pomyslnie dla Ciebie
Wzrost: 162
Włosy: brązowe
Partner: M
Wysłany: 2008-11-06, 10:10
No i widzisz:) czasem warto poczekać w sumie uważam,że okresem nie powinnaś się sugerować... bo przy pierwszych 3 miesiącach ciąży możesz mieć okres więc lepiej zrobić tescik:)
Melodia19, chodzi jej o to, że czasem okres występuje nawetna początku ciży
ale to naprawde nieliczne przypadki. Poza tym te które to dopada mają krótsze i znacznie skąpsze miesiączki, często bardziej przypomina plamienie niż sam okres. Dlatego jeżeli krawienie przebiega standardowo i nie ma żadnych zmian to nie ma się też specjalnie na zapas przejmować.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 112 dni temu Posty: 1273 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-06, 13:39
depre napisał/a:
przypomina plamienie niż sam okres. Dlatego jeżeli krawienie przebiega standardowo i nie ma żadnych zmian to nie ma się też specjalnie na zapas przejmować.
Zgadzam się z Tobą:) Jeśli chodz o to plamienie to moja koleżanka tak miała no i ... ma teraz ślicznego synka filipka:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 62 dni temu Posty: 14 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Oliwia
Wzrost: 175
Włosy: Brązowy
Stan: W związku
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-11-06, 15:42 Czy mogłam zajść w ciążę?
Witam kobietki Mam takie nietypowe pytanie. Fakt, jestem trochę niedoświadczona, ale z tego co czytałam i słyszałam to mało prawdopodobne, no ale przejdę do sedna sprawy. Ostatniego wieczoru z moim chłopakiem troszkę się bawiliśmy. Zrobiłam mu "loda", miał wystrysk, po jakimś czasie się całowaliśmy a potem on zrobił mi minetę. Jest jakieś prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę?
[ Komentarz dodany przez: Donn: 2008-11-06, 15:45 ] temat scaliłam
Informacje: Dołączyła 162 dni temu Posty: 2616 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-06, 16:03
Donn, nie zachodzi się, ale jej chodzi pewnie o to, że że na jej ustach została sperma, następnie się całowała z chłopakiem, który potem robił minetkę, więc boi się, że sperma znalazła się także na ustach jej faceta i mogą być jaja, ale nie sądzę, żeby coś z tego było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum