Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 112 dni temu Posty: 1273 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-05, 10:49
Melodia19, to ja Ci powiem że okres kiedyś i się spóźnił 5 tyg!!!
I ja miałąm wielkie prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży bo raz z D. to bez żadnego zabezpieczenia zrobiliśmy
No ale jednak dostałam, a wszędzioe widziałąm kobiety z małymi dziećmi z wózkami!!Wkręcałąm sobie że w ciąży jestem, nawet test zrobiłąm i wyszedł negatywny a ja i tak w to nie wierzyłąm...Będzie dobrze:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 107 dni temu Posty: 224 Skąd: Z domq
Profil: Włosy: Czarne
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-05, 10:51
JA tez tak mam. Sny w ktorych jestem w ciąży, wlacze serial to mowia o ciąży, widze male dzieci i wogole...:( boje sie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
Melodia19
Nie panikuj bo nic z tego dobrego nie wyjdzie tylko opoznisz jego przyjscie przez nerwy:) Spokojnie czekaj. A jak nie to testy ..
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 130 dni temu Posty: 1064 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-11-05, 16:07
WweronikaA napisał/a:
Melodia19
Nie panikuj bo nic z tego dobrego nie wyjdzie tylko opoznisz jego przyjscie przez nerwy:) Spokojnie czekaj. A jak nie to testy ..
Masz rację WweronikaA , Melodia19 teraz myśli o tym że ci się spoźnia, przez co sie stresujesz a jak wadomo stres też opóźnia okres, więc niemart się, daj sobie czas tak do tygodnia, jeśli okres sie niepojawi zrób test, i będziesz wiedział jaka jest sytuacja, pobolewa cię brzuch więc wydaje mi się że lada dzień pojawi ci się okres. Będzie dobrze niemartw się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum