a jakiego koloru? jak bialy to najprawdopodobniej bedzie @
a ten kolejny test robilas? proponuje wybrac najczulszy. poradz sie w aptece...
Jak wyjdzie ci negatywny a okresu dalej nie bedzie to pedz do lekarza, moze masz zaburzenia i to jest powodem opoznienia. gin. da ci tabletki na wywolanie
wiesz ..
chwilami jest chwilami go nie ma ale raczej jest
koloru... no bialy troszke moze jakby przezroczysty ale raczej bialy a test zrobie jutro rano bo dzis dopiero kupie;/
no mam nadzieje ze to na okres:) ale jutro zrobie test jesli sie nie pojawi... Dzieki
[ Dodano: 2008-10-01, 17:42 ]
kupilam tescik i zrobie jutro strasznie sie denerwuje az mi niedobrze;/ no bo to chyba z nerwow mi niedobrze;/ nie mozliwe zebym juz mdlosci miala;/ jejku jak jutro wyjdzie negatywny wynik to juz chyba na bank nie bede w ciazy nie??
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Wysłany: 2008-10-02, 07:44 Mam problem i nie wiem co zrobić :(
Witam mama na imie Sylwia i przychodze tutaj z takim problemem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze. To wiec tak ja z moim chlopakiem wspolzyjemy i teraz na dniach powinnam dostac miesiaczke ale tylko mi polecialo pare kropelek i nic teraz nie leci i powiedzialam to mamie a mama do mnie zapytanie czy jestem w ciazy? odparlam i teraz naprawde nie wiem co zrobic bo jak sie okaze ze naprawde jestem w ciazy to mam zycie zawalone wiec prosze panie z forum alby mi pomogly to jakis wyjasnic bym byla wdzieczna za odpisanie pozdrawiam Sylwia.
Cześć dziewczyny:) zroblam test i wynik byl negatywny. a to juz drugi test wiec jak sadzicie nie bedzie bobasa?? ale okresu nie mam moze te plamienia byly zamiast okresu? chyba wybior sie do lekarza!!
Wiem co oznacza negatywny wynik! Myślę że nie chcialas mi tym dogryść. Napisałam tak dlatego ze nie jestem pewne ale skoro dwa testy tak wykazaly no to chyba nie bedzie bobsa:) dziekuje ze bylyscie ze mna dziewczyny:) a do lekarza pojde we wtorek:)
Pozdrawiam:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 605 dni temu Posty: 5781 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-02, 15:29
weronka, roznie jest z testami. ale polecam i ja wizyte u gin. rozwiejesz watpliwosci a w razie czego to zostaje juz tylko beta. to da ci wiarygodny wynik...
nie jesteśmy lekarzami, żeby Ci powiedzieć, że na 100% nie jestes w ciąży...
ale z tego co piszesz, że już dwa testy negatywne Ci wyszły to nie jesteś/nie powinnaś być...ale zawsze jest dobrze zasięgnąć konsultacji lekarza dlatego dobrze, że sie do niego wybierasz...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum