Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-30, 13:50
WweronikaA napisał/a:
co moze znaczyc oprocz ciazy te objawy ten sluz brazowy i czy moze on wystepowac zamiast normalnej miesiaczki...
moze. ale tu bierzemy juz przykład 'zaciążenia' mozna krwawic do trzeciego miesiaca ciazy. wtedy te krwawienia roznia sie od normalnego okresu.
Co do krwawien jeszcze (tak na marginesie)...wystepujace po owulacji moga swiadczyc o zagnieżdzaniu sie zarodka.
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-30, 13:53
WweronikaA, miałam podobną sytuację do Twojej, też spóźniał mi się @ i też bolał mnie brzuch. Był to wynik stresu.
Brązowe upławy mogą być wynikiem stosowanej antykoncepcji hormonalnej lub choroby. Nie martw się, w ciąży nie jesteś.
hmmmm no to ja nie wiem:( niby test negatywny wyszedl jak robilam wczoraj ale moze jeszcze nie wykazal zrobie jutro jeszcze jeden jak myslisz bedzie juz wynik pewny? mam nadzieje ze to jednak nie ciaza... chociaz moj chlopak pewnie by sie bardzo cieszyl...
[ Dodano: 2008-09-30, 14:56 ]
Alisekai napisał/a:
WweronikaA, miałam podobną sytuację do Twojej, też spóźniał mi się @ i też bolał mnie brzuch. Był to wynik stresu.
Brązowe upławy mogą być wynikiem stosowanej antykoncepcji hormonalnej lub choroby. Nie martw się, w ciąży nie jesteś.
ojjj dzieki za wsparcie:)
mam nadzieje ze to nie ciaza jutro zrobie kolejny test wynik powinien byc juz wiarygodny....
sadzisz ze to nie ciaza? oby:(
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wysłany: 2008-09-30, 13:58
WweronikaA przede wszystkim się uspokój i spróbuj wyliczyć dzień cyklu, w którym się kochałaś. Szanse zajścia w ciążę są naprawdę bardzo małe. To jak trafić szóstkę w totka. Tak łatwo do zapłodnienia nie dochodzi. Jakiej metody antykoncepcyjnej używałaś? Tabletki?
nie kochalismy sie raz kilka razy w ciagu ostatniego misiaca ale zawsze z prezerwatywa ktora nigdy nie pekla i nie zsunela sie i nic w tym stylu ale zawsze cos moglo sie dostac prawda.... dlatego panikuje a w jakich dniach trudno powiedziec...
[ Dodano: 2008-09-30, 15:02 ]
madzia napisał/a:
Moja rada czekac cierpliwie bo takie myslenie tylko poteguje stres i blokuje dosc czesto okres.
czekam i staram sie nie denerwowac a jesli denerwuje sie ciagle bo caly czas o tym mysle to okres nie moze sie tak jakby wydostac wiem glupio to brzmi heh musze sie przestac denerwowac zeby przyszedl
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-09-30, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wysłany: 2008-09-30, 14:04
Wiesz co? Ja przeżywałam dwukrotnie stres tego typu. I to raz naprawdę solidnie bo kochaliśmy się bez gumki i to w okresie owulacji, ale do wytrysku nie doszło. Wtedy to stres miałam...
Jeśli gumka, to nie masz się czym martwić. Jeśli ze środkiem plemnikobójczym to nie masz się czym martwić tym bardziej. A jeśli się tak bardzo stresujesz to szanse na opóźnienie @ są bardzo wysokie. Nie martw się.
Profil: Imię: Wiki
Wzrost: 165
Stan: panna
Partner: T.
Wysłany: 2008-10-01, 05:30
Z moim męzczyzną ostatnio kochaliśmy sie bez gumki,ale nie trwało to zbyt długo, bo się w czas wycofał ,a myślę,że nie mam się racej czego obawiać bo biorę tableteczki, więc myślę,że mogę być spokojna, prawda ?!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-10-01, 08:38
a jakiego koloru? jak bialy to najprawdopodobniej bedzie @
a ten kolejny test robilas? proponuje wybrac najczulszy. poradz sie w aptece...
Jak wyjdzie ci negatywny a okresu dalej nie bedzie to pedz do lekarza, moze masz zaburzenia i to jest powodem opoznienia. gin. da ci tabletki na wywolanie
Wysłany: 2008-10-01, 09:02
Roxi napisał/a:
Olciiia napisał/a:
September, skoro bierzesz tabletki to po co kochasz sie w gumie....?
No właśnie?? Odbierasz sobie i jemu radośc z wyluzowanego seksu
Czy ja wiem? Może oni bardziej są wyluzowani, jak są maksymalnie zabezpieczeni? Bądź co bądź dziecko nie sprawi, że ich seks będzie bardziej wyluzowany. Może poprostu wolą uważać?
Też prezentowałam podobny pogląd przez jakiś czas, chciałam być na maksa zabezpieczona. Ale to mija
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum