Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: madzia
2007-09-24, 16:02
Czy możliwe, żebym zaszła w ciążę?
Autor Wiadomość
krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-22, 16:48   

Melodia19, nie przejmuj sie tak tym bo skoro byla gumka a nie pekla no to wszystko jest dobrze :) nie panikuj tak :)

REKLAMA

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 717 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-09-22, 16:49   

Melodia19 napisał/a:
Czułam że cos mnie niżej brzucha boli, ze jestem jakas ociężała, ze nie moge zjesc bo mi sie niedobrze zrobi

nic z tych objawów nie występuje na dzień po zapłodnieniu to tylko Twoja psychika CI płata figle ;-) spokojnie czekaj na okres, na pewno przyjdzie w swoim czasie.

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 229 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-22, 16:49   

Melodia19, jak sama napisałaś bałaś się w ogóle rozpocząć współżycie z obawy przed ciążą...
I myślę, że to co piszesz to wyłącznie Twoja psychika...
Nie jest możliwe, żebyś dzień po czuła, że zaszłaś...jakieś mdłości itp...
Brzuch Cię boli, ok, ale to wynik...nie wiem...wszystkiego, ale na pewno nie ciąży...
Jak zacznie się coś dziać kiedy będzie się zbliżać data planowej miesiączki, to wtedy się pomartwisz...
narazie odpuść i ciesz się z seksu :-D
A na dniach zarejestruj się do ginekologa - porozmawiaj z nim o swoich wątpliwościach i on Ci dobierze odpowiednie środki antykoncepcyjne...żebyś nie musiała się bać!

Kita 
Przeszczęśliwa:)

Informacje:
Dołączyła 113 dni temu

Profil:
Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-22, 18:06   

Melodia19, wszystkie kobitki tutaj maja racje, wiec nie chce za bardzo sie powtarzac, uspokoj sie, zrelaksuj, nie mysl o tym, ze moglas zajsc w ciaze, wiem, ze to trudno, ale sprobuj chociaz, poczekaj na okres. Moim zdaniem niepotrzebnie sie stresujesz, jesli z prezerwatywa wszystko bylo OK, to nie masz powodu do zmartwien <pocieszacz> . No i zaraz nastepnego dnia po stosunku na pewno nie wystepuja objawy ciazy, to Twoja psychika plata Ci figle i przez to, te objawy sama sobie wmawiasz. Wiec glowa do gory, wszystko na pewno dobrze sie skonczy ;-)

"Miłość ogarnia całe życie kobiety, jest jej więzieniem i jej niebem"

depre 

Informacje:
Dołączyła 99 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-22, 18:08   

Cytat:
na dniach zarejestruj się do ginekologa - porozmawiaj z nim o swoich wątpliwościach i on Ci dobierze odpowiednie środki antykoncepcyjne...żebyś nie musiała się bać!

o właśnie tez to zalecam- lepiej przejśc się do ginekologa i np zdecydować na pigułki8. Możesz mu zadać pytania w sprawach które masz wątpliwości a on napewno Ci pomoże. Może to Cie uspokoi i będziesz miej stresująco podchodziła do tego przy następnych razach, bo szkoda abyś za każdym razem tak podchodziła do tego:) i lęk odbierał Ci przyjemność :)

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 63 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.

Wysłany: 2008-09-23, 11:44   

Melodia19 zgadzam się z dziewczynami, panikujesz troszkę...poza tym zrobić dziecko to wcale nie taka ławta sprawa :-P Ja też kiedyś miłam takiego stracha że hej, wszędzie widziałam kobiety z dziećmi na rękach lub z wózkami, ja ogólnie robię sobie taz w miesiącu test ciążowy przed wizytą u lekarza (bo leczę się specjalistycznie) i teraz już są takie testy, że dają pozytywny wynik już w 3 dni od momentu zapłodnienia. Jeśli nadal tak bardzo się obawiasz to idź do apteki i kup taki test (ok 10 - 15 zł) i wtedy będziesz miałą 99,98 % pewności. (że nie jesteś w ciąży hihi)

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Imię: W=)
Włosy: szatynka (inne farbowane)
Partner: Wojtuś:*
  Wysłany: 2008-09-29, 18:41   problem pomocy

mam problem i oczekauje na wasza pomoc.
okolo 28 powinnam dostac okres ale go niestety nie ma. Mniej wiecej tydzien temu pojawił sie brazowy sluz ale bylo go bardzo malo. Zauwazalam go kilka dni(3-4)Bałam sie ze to moze ciąza kochałam sie z moim facetem ale zawsze sie zabezpieczalismy i nie powinno dojsc do zaplodnienia ale jednak obawiam sie ciązy... Testy mozna robic kilka dni po spodziewanym okresie ja zrobilam juz dzis i wynik oczywiscie nagatywny... Troche boli mnie brzuch tak jak zawsze przed okresem. Nie wiem co mi jest ... Dodam ze przezywalam duzo stresow ostatnio i jestem przeziebiona... prosze o szybkie odpowiedzi.
Czekam.

Tilia 

Informacje:
Dołączyła 293 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-29, 18:51   

WweronikaA, dzisiaj dopiero 29 więc moim zdaniem za dużo panikujesz i stąd te problemy. A stres może opóźnić okres ;-)

Kita 
Przeszczęśliwa:)

Informacje:
Dołączyła 113 dni temu

Profil:
Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-29, 18:58   

WweronikaA, to tylko jeden dzien opoznienia, zawsze dostajesz regularnie, z dokladnoscia co do dnia :?:
Spokojnie, jesli sie zabezpieczacie i wszystko bylo w porzadku, to ciaza raczej wykluczona.
A jesli niepokoi Cie brazowy sluz, wtedy kiedy nie powinno go byc, to najlepsze wyjscie :arrow: wizyta u lekarza.
Test wyszedl negatywny, wiec w ciazy nie jestes, ale dla pewnosci zrob jeszcze raz.
Pojawiaja Ci sie objawy jak przed okresem, wiec pewnie lada chwila go dostaniesz, a stres tez pewnie zrobil swoje i stad to opoznienie.
na moje oko w ciazy nie jestes.

"Miłość ogarnia całe życie kobiety, jest jej więzieniem i jej niebem"

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 271 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-29, 19:00   

WweronikaA napisał/a:
Dodam ze przezywalam duzo stresow ostatnio i jestem przeziebiona...

dokładnie przez te objawy co tu napisałaś może opóźniać Ci sie okres..
nie bój sie napewno bedzie wszystko OK ;-)

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-29, 19:17   

dziekuje za wsparcie caly dzien czekalam az ktos mnie pocieszy ale siedze sama w domu bo chora jestem jak wyzej pisalam... mam nadzieje ze niebawem nadejdzie:) Dziekuje wam:)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 556 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-30, 08:08   

WweronikaA napisał/a:
zawsze sie zabezpieczalismy
wiec powinno byc ok.
WweronikaA napisał/a:
Testy mozna robic kilka dni po spodziewanym okresie
w dzien spodziewanej @ juz mozna. ale zawsze warto poczekac troche bo niby kilka dni ale moze zrobic roznice bo hormon wzrasta z dnia na dzien.
WweronikaA napisał/a:
Troche boli mnie brzuch tak jak zawsze przed okresem.
musisz wiedziec, ze bol jak na @ jest taki sam jak i wtedy kiedy doszlo do zaplodnienia i jest sie we wczenej ciazy. To jest cholernie mylace...
Jesli mialas stresy, test negatywny to moze ci sie opozni i tyle. Poczekaj jeszcze a najlepiej to wykonauj test z samego rana, na czczo.
Daj znac jak juz @ sie pojawi : )

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-30, 13:43   

nadal go nie ma:( czekam nadal mnie od czasu do czasu pobolewa brzuch leze w lozku chora. jutro chyba znow zrobie test( ostatnio robilam na czczo z samego rana) boje sie chyba nie jestem gotowa na ciaze...

madzia 

Informacje:
Dołączyła 556 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-30, 13:45   

WweronikaA napisał/a:
leze w lozku chora.
to moze chorobsko ci opoznia.
WweronikaA napisał/a:
jutro chyba znow zrobie test
no zrob z rana...
Zycze wyniku takiego jakiego oczekujesz :!: to na pewno wplyw innych czynnikow, choroba stres...

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-09-30, 13:47, w całości zmieniany 1 raz  

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-30, 13:47   

madzia
napisz cos jeszcze... cos w stylu co moze znaczyc oprocz ciazy te objawy ten sluz brazowy i czy moze on wystepowac zamiast normalnej miesiaczki...
prosze
czekam[/b]

Odpowiedz do tematu