Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 365 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-30, 22:02
mże któraś wie...czy to prawda że często w pierwszym miesiącu ciąży sie chudnie?tak dzisiaj usłyszałam...że najpierw często traci sie klika kilogramów a dopiero od któregoś miesiąca zazyna ich przybywac...
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-30, 22:04
anusek, tez tak slyszalam
Wysłany: 2008-05-01, 12:00
moja koleżanka w ogóle schudła w czasie ciąży.. taka szkapa z niej teraz...
ale to chyba od organizmu zależy
teraz się śmieje, że jak kiedyś jeszcze będzie chciała schudnąć to sobie zafunduje kolejnego dzieciaczka
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 62 dni temu Posty: 61 Skąd: Z domq
Profil: Włosy: Czarne
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-22, 16:07 Dziewczyny mam problem
Witam Was wszystkie . Moim problemem jest to ze od dawna balam sie kochać z chłopakiem gdzyż obawialam sie ciąży.Wczoraj jednak sie jakos przelamalam jednak boje sie strasznie ze moglo dojsc do zaplodnienia mimo ze bylo to z prezerwatywa. Chlopak uspokajal mnie mowiac ze wszystko bylo wporządku ze nie mam sie czym martwic. ale po tym w nocy czulam jakis bol w dole brzucha tak jakbym miala dostac okres. no i boje sie ze to moze znaczyc to czego sie bardzo obawiam.:( moje pytanie jest takie po jakim czasie kobieta moze odczuc to ze jest w ciazy tzn ze zostala zaplodniona? czy to mozliwe ze kilka godzin po kochaniu??Moj chlopak twierdzi ze za bardzo sie przejmuje i moja wyobraznia tez robi swoje hehe a jaa nawet czuje sie taka ciezsza troche ale mam nadzieje ze to moja psychika:) prosze o pomoc
Wysłany: 2008-09-22, 16:29 :(
a wiecie może kiedy kobieta odczuwa ze jednak moze byc w ciazy?? tzn ze czuje ze mogla zostac zapłodniona???:)po jakim czasie?? i jakie sa pierwsze najwczesniejsze objawy
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-22, 16:35
Melodia19, za bardzo panikujesz... tez tak wiele razy mialam i dziwne rzeczy sie ze mna dzialy ale to tylko dlatego ze moja psychika działała za bardzo .jesli byla prezerwatywa to sie nie przejmuj.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-22, 16:37
Melodia19,zgadzam sie z tym co owczyny napisały .... kobieta to czuje dopiero jak sie pierwsze mdłości pojawia wcześniej niepokoi ja brak miesiączki ... za ile dni masz dostać okres ? jeśli odczekasz ok 2 tygodnie od stosunku możesz zrobić test i będziesz spokojna
Wysłany: 2008-09-22, 16:41
ale np dzień po Czułam że cos mnie niżej brzucha boli, ze jestem jakas ociężała, ze nie moge zjesc bo mi sie niedobrze zrobi a przy tym wszystkim caly czas myslalam o tej ciąży. a okres mam dostac za 2 tyg wiec sobie poczekam ehh..
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-22, 16:43
Melodia19, jeju...ale to tak szybko wszystko sie nie dzieje... ;-/ przeciez nie odrazu dochodzi do zaplodnienia... twoja psychika i tylko i wylacznie za bardzo sie tym przejmujesz. ja tez tak mialam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum