tuptunio, no nie wiem,ale ja w to nie wierze,bo niby tak sie zdarza to jest to niemozliwe ale z tego co wiem to okres jest inny,slabszy i ma inny kolor.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 605 dni temu Posty: 5781 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-04-27, 11:54
i nazywa sie chyba "krwawieniem" przypominajacym okres. wystepuje w tym samym czasie kiedy powinna byc normalna miesiaczka. ja czytalam, ze to jak najbardziej moze wystepowac u niektorych kobiet przez pierwsze kilka mies.
Wysłany: 2008-04-27, 12:14
moja koleżanka też miała do 3 miesiąca,troche słabszy ale miała,tylko że ona wiedziała że jest w ciąży bo to było planowane i troche ją to martwiło,ale lekarz powiedział że to normalne i że tak bywa czasami
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 460 dni temu Posty: 6015 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-28, 13:45
ano przyszla @, w czwartek Ale do lekarza i tak ide na przeglad bo tuz po slubie zaczynamy sie starac (a wlasciwie to juz w noc poslubna ) wiec chce byc pewna,ze wszystko tam w porzadeczku jest
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 322 dni temu Posty: 2315 Skąd: dolnośląskie
Profil: Imię: Madziaaa
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-28, 14:12
angik1683 to bedziemy trzymac kciuki za owocne starania madzia On napewno tez z czasem dojrzeje do tej decyzji Moj tez nie chce, nie rozmawiamy o tym, ale narazie ja tez jestem antybejbi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum