Ja uwazam ze jesli wytrysk byl w okolicach pepka i starlas to chusteczka albo sie umylas to na pewno nic sie nie stanie i nie ma powodow do paniki bo przez pepek jeszcze nikt nie zaszedl w ciaze... ale takj jak mowia dziewczyny poczekaj na @ i w razie W zrob test
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-24, 21:47
September, no widzisz tylko wiesz... uważaj następnym razem ;]
aha... wiesz, że nieraz można mieć okres nawet do 3 miesiąca ciąży...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
tuptunio, no nie wiem,ale ja w to nie wierze,bo niby tak sie zdarza to jest to niemozliwe ale z tego co wiem to okres jest inny,slabszy i ma inny kolor.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-27, 12:54
i nazywa sie chyba "krwawieniem" przypominajacym okres. wystepuje w tym samym czasie kiedy powinna byc normalna miesiaczka. ja czytalam, ze to jak najbardziej moze wystepowac u niektorych kobiet przez pierwsze kilka mies.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-27, 13:14
moja koleżanka też miała do 3 miesiąca,troche słabszy ale miała,tylko że ona wiedziała że jest w ciąży bo to było planowane i troche ją to martwiło,ale lekarz powiedział że to normalne i że tak bywa czasami
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum