Magdaru, plamienia to od tych tabletech sie pojawily no ale mozliwe,ze przyczyna jakas glebsza, jak juz pisalam do lekarza ide tak czy siak w przyszlym tygodniu, bo plamienia ustaly od kiedy skonczylam ten pierwszy listek ale mimo wszytsko przeglad trzeba zrobic
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-21, 13:21
angik1683 palmienia w mierwszym miesiącu to normalka,jak już usatły to nie masz sie czym martwic,miałaś poprostu źle dobrane tabletki.nie sądze też żebyś była w ciąży,to wina tabletek,brałaś miesiąc,przestałaś,więc sie troche rozregulowało,dlatego lekarze nie są za robieniem przerw ani za takim braniem przez miesiąc czy dwa bo jednak nie wpływa to pozytywnie na organizm który przez jakiś czas sie przyzwyczaja do tabsów.
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
wspolczuje ci bo teraz nawet nie wiem kiedy @ dostaniesz
no wlasnie to jest najgorsze niby test wyszedl na nie ale nadal pewnosci nie mam, bo moze jeszcze zawczesnie zeby cos wykazal, napisane na nim bylo ze wykrywa nawet minimalne ilosci tego Hhc (czy jakos tak to bylo ) w moczu, ale byc moze @ powinnam dostac dopiero za tydzien Nie wiem sama, zawsze mialam @ tak na koniec miesiaca badz na samym poczatku miesiaca, ale przez te tablety wszytsko sie zagmatwalo
ach, zobaczymy jak to bedzie,, poczekam do piatku na @ jak nie dostane to zrobie drugi test, no a w poniedzialek umowie sie na wizyte niezaleznie od wyniku testu
[ Dodano: 2008-04-21, 12:25 ]
anusek napisał/a:
palmienia w mierwszym miesiącu to normalka
anusku wlasnie ja czytalam, ze przy tych tabletkach moga wystapic plamienia bo maja mala zawatrtosc hormonow, ale problem polegal na tym ze ja plamilam prze cale 21 dni,i momentami to nie bylo tylko plamienie dlatego nie zaczynalam nawet drugiego listka
Profil: Imię: Wiki
Wzrost: 165
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: T.
Wysłany: 2008-04-22, 07:16
Hej ! Mam pewne obawy .....Ja i mój chłopak uprawialiśmy petting <robótki ręczne> no i on skończył na moim brzuchu czy w okolicach mojego pępka , czułam ,że jestem mokra jeszcze nieco niżej,ale nie wiem czy to była jeszcze "jego sprawka" czy ja byłam mokra<ale nie czułam aby coś spłynęło do miejsca intymnego>, a w sumie było to dzień po tym jak miała dni płodne i boję się czy nie mogłam zajść w ciąże. @ powinnam dostać maksymalnie w sobotę <ostateczny termin jakby> .Boję się , ciąża obecnie nie jest mile widziana . Co sądzicie ? Szczerze z chłopakiem jesteśmy trochę przestraszeni ....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 08:57
madzia napisał/a:
September, drugi raz masz ten sam problem
To widzę, że mimo tego że się nie zabezpieczasz miałaś już farta a tym razem może być inaczej?
Skoro ciąża nie jest mile widziana to dlaczego wszystko robicie żeby ona była. Później będzie płacz i zgrzytanie zębami. Radzę ruszyć mózgiem i jak najszybciej lecieć do lekarza. Skoro jesteście na tyle odpowiedzialni aby petting to bądźcie też dorośli na tyle aby się uchronić przed niechcianym dzieckiem.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 09:01
Jewel napisał/a:
miałaś już farta a tym razem może być inaczej?
Jewelko, ona miala ten problem 10 dni temu. @ ma dostac w sobote wiec rzecz dzieje sie w jednym cyklu z tego co ja rozumie wiec tamto tez sie jeszcze nie wyjasnilo
I teraz stres, przyjdzie @ czy nie przyjdzie sama sobie niestety robisz krzywde i nie zamarwiaj sie bo ze stresu ci sie na prawde spozni...ach
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 09:07
madzia napisał/a:
Jewel napisał/a:
miałaś już farta a tym razem może być inaczej?
Jewelko, ona miala ten problem 10 dni temu. @ ma dostac w sobote wiec rzecz dzieje sie w jednym cyklu z tego co ja rozumie wiec tamto tez sie jeszcze nie wyjasnilo
/
Aha rozumiem. Tak czy inaczej stres jest niepotrzebny lepiej się zabezpieczyć.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Profil: Imię: Wiki
Wzrost: 165
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: T.
Wysłany: 2008-04-22, 14:34
Dziewczyny sytuacja się nie powtarza, tylko to jest ta sama sytuacja o ktorej jakis czas temu pisałam , tylko wtedy nie uzyskałam wystarczającej jakby odpowiedzi od was i jeszcze raz wrocilam do tego tematu ,aby was sie w jakis sposob poradzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum