Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 239 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 21:03
angik1683 ja na 90% jestem przekonana że to przez tabsy...tu by nic nie zmieniło czy byś pamiętała kiedy miałas okres bo przez ten miesiąc ci sie wszytko rozregulowało...
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 289 dni temu Posty: 2768 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-20, 21:07
Kasia81, nie moge bo nie jestem pewna kiedy powinnam miec @ a w takim przypadku najlepiej zrobic rano
anusek, no ja tez mam nadzieje,ze to te tabsy mi tu tak namieszaly, jak pisalam jesli sie okaze ze bede mamusia to tez bedziemy szczesliwi (Misiek bardziej niz ja) ale ja jednak wolalbym po slubie, jakos tak zawsze chcialam
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 401 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-21, 10:22
ale nas trzyma w niepewności
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 289 dni temu Posty: 2768 Skąd: London City ;)
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-21, 12:04
hej babeczki, test zrobiony no i .........................................................poki co wyszlo ,ze nie bede mamusia, ale @ nadal nie ma wiec to jeszcze nic pewnego misiek sie zasmucil i chcial mnie szybko do lozka zaciagnac Poczekam jeszcze ten tydzien na @ jesli do piatku nie dostane to zrobie drugi test i niezaleznie od wyniku i tak bede musiala isc na przeglad do ginek.Jakby cos to bede was informowala i dziekuje wam niezmiernnie za zainteresowanie bo naprawde milo mi ze tak "ze mna" czekalyscie na wynik
Sorki ze dopiero teraz pisze ale wczesniej nie mialam jak bo szef sie krecil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum