Informacje: Dołączyła 243 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 03:21
angik1683, kurcze ale monolog walnelas hihihi ale tak na serio to ja bym przeszla sie do lekarza no bo te plamienia to troche niepokojace ja kiedys mialam Yasmin i zadnych plamien nie mialam fakt tez mi sie okres opoznil o 2 tygodnie ale nie mialam plamien a teraz sa test ( no tu u nas) ktore okreslaja ciaze jeszcze przed terminem okresu "first response" czy jakos tak?
no ale nie wazne zanim rozpoczelabym drugi listem to poszlabym do lekarza!
A tak na marginesie to u mnie lekarz nie zauwazyl Nikoli dopiero test ja wyczail tak sie subana ukryla
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 474 dni temu Posty: 4633 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 11:55
Aniu...moze jednak sprobujesz sobie przypomniec ten okes...nie wiem jakims sposobem...
a tak w ogole to troche nie zrozumialam tego wszystkiego ale to juz moja wina bo jesli wybralas cale opakowanie (bo wzieals tak?) to po nim powinnas miec krwawienie przypominajace @...jednak jak sie zacznie brac anty to cykl potrafi sie rozregulowac i krwawienia moga byc jakis czas...mysle.
Kup test, co ci zalezy tylko dla pewnosci zrob go z samego rana, bo jesli juz powinnas miec @ to test by pokazal prawidlowy wynik o kazdej porze dnia i nocy. a tak to nie wiemy kiedy powinnas miec @ wiec na wszelki wypadek zrob z rana i za kilka dni dla pewnosci powtorz. no...teraz to i ja chyba zamotalam...ale mysle, ze zrozumiesz
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 329 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-20, 14:16
madzia, kiedy juz wybralam wszytskie tab. z pierwszego listka to mialam @ tzn. niby okres tyle ze slabszy,ale wiem ze tak po tab. jest.A z tym przypomnieniem sobie kiedy zaczelam brac tabsy i kiedy skonczylam to naprawde - czarna dziura,no nie moge za nic sobie przypomniec Zawsze Misiek pamietal ale tym razem to i on sie pogubil Tabletek oczywiscie juz nie biore, nawet nie zamierzalam zaczynac drugiego listka bo wiedzialam, ze te plamienia to nic dobrego, bralam wczesniej inne tabsy i nigdy tak nie mialam.Dokonczylam ten pierwszy tylko dlatego,ze nie chcialam zupelnie sobie cyklu rozregulowac, no ale i tak sie pomieszalo.Po test idziemy dzisiaj, wezme ze trzy i zrobie jutro rano bo ta niepwenosc mnie dobija, co chwile latam do toalety zeby zobaczyc czy przypadkiem nie dostatlam @
Ninka napisał/a:
kurcze ale monolog walnelas
nie dosc ze tak sie rozpisalam to jeszcze ciezko mnie zrozumiec do konca sama jak dzis czytalam swoj post to sie motalam, ale pozno bylo i spiaca bylam
Wysłany: 2008-04-20, 14:27
madzia napisał/a:
taki jaki pragniesz
a zebym ja wiedziala czego ja pragne jesli bedzie dzidzia bedziemy sie cieszyc, jesli nie to tez sie bedziemy cieszyc bo bedziemy mogli sie lepiej na ten "cud" przygotowac Jak juz bede cos wiedziala to sie pochwale
Wysłany: 2008-04-20, 20:48
angik1683, spróbuj zrobić test Jak ja kiedyś kupowałam , to tam było napisane, że wykrywa ciążę już w 6 dni po zapłodnieniu, niezależnie od dnia cyklu, choć oczywiście najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki.
Trzymam kciuki!
Wysłany: 2008-04-20, 20:57
dzieki dziewczyny, test juz mam (sa dwa w jednym opakowaniu) kupilam najdrozszy jaki byl Jutro rano bedzie chwila prawdy
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-20, 20:59
łooooooooo coś ominęłam temat ....angik1683, chwila prawdy ?
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Wysłany: 2008-04-20, 21:00
iwa222, no byc moze bede mama
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-20, 21:03
angik1683, oj super !no to czeam na wynik testu
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum