Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1143 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-10-19, 21:19
internet nie śni mi się po nocach, więc nie jest tak źle
moje uzależnienie spada
kiedyś poswięcałam na to więcej czasu.
Fascynacja powoli mija (nie ma internetowych randek, chatów, itp. - a to swego czasu mnie pochłaniało)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1084 dni temu Posty: 211 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-19, 22:00
Nie muszę robić żadnych testow.Wiem,że tak .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1065 dni temu Posty: 1481 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-22, 15:28
Internet posiadam tylko w pracy i .................całe szczęście, bo gdybym miała go jeszcze w domu, to ucierpiałoby na tym wiele dziedzin mojego życia
A tak.............to tylko cierpi praca
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 1102 dni temu Posty: 2603 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 15:41
GRATULACJE!
Jesteś rozsądnym Internautą. Jest prawie pewne, że nie posiadasz skłonności do uwikłania się w Sieć. Nie grozi Ci takie uzależnienie, bo dysponujesz silnym poczuciem rzeczywistości. Preferujesz kontakty face-to-face i raczej nie można o Tobie powiedzieć, że lubisz żyć w świecie fantazji i pełnej anonimowości. Jeśli za rok powtórzysz powyższy test i także odnajdziesz się w tym przedziale wyników, zyskasz pewność, że kontrolujesz użycie Internetu. Możesz więc spać spokojnie, tym bardziej, że Wielka Pajęczyna nie będzie Ci zakłócać snu....
Informacje: Dołączyła 1068 dni temu Posty: 652 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 11:03
Moniika napisał/a:
GRATULACJE!
Jesteś rozsądnym Internautą. Jest prawie pewne, że nie posiadasz skłonności do uwikłania się w Sieć. Nie grozi Ci takie uzależnienie, bo dysponujesz silnym poczuciem rzeczywistości. Preferujesz kontakty face-to-face i raczej nie można o Tobie powiedzieć, że lubisz żyć w świecie fantazji i pełnej anonimowości. Jeśli za rok powtórzysz powyższy test i także odnajdziesz się w tym przedziale wyników, zyskasz pewność, że kontrolujesz użycie Internetu. Możesz więc spać spokojnie, tym bardziej, że Wielka Pajęczyna nie będzie Ci zakłócać snu....
To samo mi wyszło, nie śni mi się że coś piszę na forach. Ale wiem też, że wieczorkiem jestem ciekawa co tu popisałyście. Haha Fora to pożeracze czasu
Informacje: Dołączyła 1168 dni temu Posty: 14082 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-28, 19:35
oł, a ja jestem w ' grupie ryzyka'
wpadam w nałóg..
ej ale poważnie to ja mogę na necie siedzieć i siedzieć..
dobrze, że nie mam swojego kompa i tata mnie zgania jak już musi wracać do pracy
Hmm, mi co prawda wyszlo, ze jeszcze nie jestem, ale chyba niedlugo moge byc . Zalozylam wczoraj bloga na REKLAMA i chyba nieco czasu bede na niego poswiecac. Fajna zabawa, szczegolnie jak sie czyta komentarze. Jesli macie ochote poczytac (na razie tylko jeden wpis) to zapraszam tutaj REKLAMA
Ostatnio zmieniony przez madzia 2007-11-16, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 889 dni temu Posty: 4562 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-17, 22:27
38% myślałam, że będzie więcej...
_________________ ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał...
będę na wieki i grzeszna, i święta...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
61% ja to mam usprawiedliwienie są wakacje w tym roku bardzo długie... no dobra niemam nic na usprawiedliwienie .... powinni dodać jeszcze pytanie o której godzinie w nocy najpóźniej zdążyło ci sie wałczyć komp by sprawdzić pocztę .....:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum