Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 13:28
ja moze nie tyle od netu co zaczynam byc od tego forum jak tylko nie mam czasu i np 1 dzien nie moge tutaj zajrzec to mnie zrzera czy cos ciekawego mnie nie omineło a moze ktos fajowy sie zarejestrował (POZDRAWIAM WSZYSTKICH hahahahaha ) a moze jakis fajny temacik , albo dyskusyja
Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 319 dni temu Posty: 28 Skąd: z konca swiata
Profil: Imię: kinga
Włosy: niby rude
Stan: wolna i wesoła
Wysłany: 2007-08-22, 13:41
moim przypadku to nie jestem uzalezniona od netu zasadniczo nie k\lubie komputerow ale czasem nie mam co robic w pracy wiec włanczam padake tzn komputer i nie wim co robic ale dobrze ze jestem na tym forum przynajmiej mniło spedze wolny czas
a mi wyszło najmniej z Was wszystkich - 5
co do netu - troszkę się uzależniłam od forum teraz, denerwuje mnie, kiedy nie nadążam być na bieżąco, a nie nadążam
dużo czasu spędzam przed kompem, ale to dlatego, że mam wakacje. już niedługo zacznie się praca, obowiązki, pieska do mnie wróci i wszystko wróci do normy. mam też nadzieję, że laski na forum też się trochę pouczą, żebym dała radę nadążyć
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 360 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-24, 23:43
Nom ja tez mam czas tylko do października bo potem uczelnia, ciężki rok, teraz za bardzo za wami nie nadążam bo tez mam obowiązki a co mówić jak sie zacznie nowy semestr ale będę się starała nie zaniedbywac forum i w październiku
Mnie test nie chce wchodzić... nie wiem czemu
ale tak sama z siebie moge powiedzieć że moge żyć bez internetu i wcale nie jestem uzależniona.. bardziej chyba uzależniły mnie słodycze
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 346 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-10-09, 13:43
ja nawet nie robie testu -bo wiem że jestem uzależniona.
po przebudzeniu - pierwsza rzecz - włączam komputer. Potrafię przesiedzieć na necie - buszując w głupotach - kilkanaście godzin. czasem nawet kosztem zajęć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum