Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
czy jestem łatwa? ;(
Autor Wiadomość
isabell 

Informacje:
Dołączyła 151 dni temu

Profil:
Imię: Iza
Wzrost: 167
Włosy: pasemka bląd
Stan: free
Partner: Patryk
Wysłany: 2007-12-18, 15:35   

wydaje mi się że to co zaszło między toba a tym mężczyzną nie jest oznaką twojej łatwości... dla mnie jest to całkowicie zrozumiałe jesteś kobiętą...młoda kobiętą, to normalne że potrzebujesz bliskości... chyba jak każda z nas ;-)

a to czy postąpiłas słusznie...cóz ty juz to sama powinnas osądzić...

REKLAMA

Martha 

Informacje:
Dołączyła 172 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-19, 18:36   

zgadzam sie z wieloma wypowiedziami powyzej..
osobiscie uwazam ze jestes mloda i nie bylo w tym nic zlego..
Jedyne co mi sie nie podobalo (bo bylo dosc znajome) to twoja reakcja.. jakbys sie tego przestraszyla.. Jesli chlopak chcial o tym pogadac..to trzeba bylo pogadac.. w dalszym ciagu mozna.. oddzwonic powiedziec ze juz sie ma czas zapytac o co chodzilo?
Ja kiedys zrobilam podobnie jak ty.. przez takie moje zachowanie chlopak pomyslal ze jestem wyiosla i zimna i ze to ja go sprowokowalam wykorzystalam...a on chcial mnie poznac pobyc ze mna.. chcial aby cos z tego dalej bylo..a ja to przekreslilam.. bo sie balam..jego reakcji..i tego czy nie jestem latwa..

DJ Cerrata 
borelop !

Informacje:
Dołączyła 322 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-19, 19:25   

hm... no właśnie, może w tym przypadku tamten chłopak też chciał po prostu pogadać itd....
chyba faktycznie nie należy się bać, zadręczać.. nigdy nie wiadomo! :)

krople deszczu 

Informacje:
Dołączyła 21 dni temu

Profil:
Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 21:33   

Dla mnie określenie "łatwa(y) " jest dla dziewczyn (tu chłopaka) ,która lubi poszaleć i co noc lub co dwie ma innego kochanka.Moja kumpela jest taka -niestety ,szuka miłości z każdym który tylko na nią spojrzy,w wieku 20 lat miała około 20 chłopakow,z każdym prawiała seks a z połową zaraz się żegnała.Dla mnie to chore ,bo jak można póść z chłopakiem z dyskoteki do łózka którgo imienia nawet nie znasz a z inym uprawiałaś seks dzień wcześniej w tej samej pościeli i dzień później jeszcze z innym??
Dla mnie okreslenie łatwa jest własciwe dla niej i dla innych takilasek.Nie boję się w żywe oczy takm powiedzieć puszczalska.
A co do Ciebie...nie nie jesteś łatwa :) jesteś samotna i być może poniosły się emocje,zdarza się nawet największym ideałom :)

seli19 
Sylwuśkaaa

Informacje:
Dołączyła 32 dni temu

Profil:
Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-28, 21:58   

Maju jakie to musiało być piękne:) mam wrażenie że opowiadasz o tym z takim zachwytem i lekkością ze powtórzyłabyś tę noc jeszcze raz:) jeśli nie doszło do stosunku to nie jesteś łatwa, zresztą nawet gdyby doszło... to co? jesteś dorosła i masz prawo robić to na co masz ochotę... a myslę że wtedy miałaś ochotę przytulać go i całować:) szkoda, że go zbyłaś może chciał dobrze:-) powodzenia:-)

"Kochaj ciągle od nowa, kochaj jakbyś nie zaznał krzywd... i żyj jak byś się nie bał... i tańcz jakby nie patrzył nikt..."

Zakuć---Zaliczyć---Zapić--- i Zapomnieć:):)---> matura:(

megan

Informacje:

Profil:
Ostrzeżeń: [3]
Wysłany: 2008-04-29, 13:44   

no wiesz na całosc nie poszłas a może było by lepiej pójsc na całosc niż sie bawic jak dzieci :-P

skinnybitch 
dupa wołowa

Informacje:
Dołączyła 28 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna(jeszcze)
Partner: Piotr
Wysłany: 2008-04-29, 19:58   

Polecam ten artykul jest tam pare naprwde madrych zdan o kobietach latwych :-D http://kobieta.gazeta.pl/...664,219534.html

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-01, 13:07   

ciekawy artykul. Przypomnialy mi sie poczatki naszego zwiazku z L jak pojechalismy na nasz pierwszy biwak, bylismy ze soba juz jakies 2-3 miesiace i L liczyl na to,ze mu sie oddam.Staral sie i staral,ale ja twardo sie upieralam,ze nie.No i ktoregos dnia juz zrozumial,ze latwo mu ze mna nie pojdzie i powiedzial "jakbys mnie kochala to bys mi dala" - powiedzialam mu wtedy,ze wlasnie jeszce nie wiem czy go tak naprwade kocham i dlatego mu nie daje :mrgreen: :-P Dalam jakis czas pozniej,a on teraz docenia to ze nie byla taka latwa :-D i czasem smiejemy sie z jego "jakbys mnie kochala to bys mi dala" :-P

Jaro 

Informacje:

Profil:
Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-05-05, 01:06   

Maju co stalo na przeszkodzie do stosunku? Jestes dorosla i cos od zycia ci sie nalezy :) przeciez wszystko jest dla ludzi ;)

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

kakua 
Wielki Marsz

Informacje:
Dołączyła 156 dni temu

Profil:
Imię: kaska
Wzrost: 170
Włosy: ciemne
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-06, 07:38   

Nie tak łatwo ocenić czy ktoś jest łatwy czy nie ;) W moim odczuciu Maja taka nie jest, wszyscy jesteśmy dorośli i robimy to na co mamy ochotę i to na co nam pozwala sumienie. Zresztą jedna będzie całowała się z nowo poznanym chłopakiem i poczuje się łatwa, inna zrobi znacznie więcej a tak się czuć nie będzie, także, to bardzo indywidualna kwestia i oceny "łatwości" są bardzo subiektywne.

Jagna 

Informacje:
Dołączyła 13 dni temu

Profil:
Wzrost: 164cm.
Włosy: Brąz
Stan: Mężatka
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-05-06, 09:19   

Zrobiła co chciała,wie po co jest facet.A czy jest łatwa?Zapytajmy facetów.Oni pewnie by powiedzieli,że jest fajna a ''koleżanki'',że ŁATWA.Każdy ma swój rachunek sumienia.

Odpowiedz do tematu