Szuam po całym forum gdzie kobiety lubia spacerowac i nie moge nic takiego znaleść
Stad moje pytanie:
Gdzie wy kobiety lubicie chodzic na spacery ze swoimi ukochanymi
Staram sie naprawiac swoje błedy i chciałbym zabrac pewna dziewczyne gdzies w Krakowie na spacer zeby byo uroczo.....
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2008-02-23, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
hmm... to zalezy od dziewczyny;] ja moge z nim spacerowac zawsze i wszedzie;] wieczorem po uroczo oświetlonych uliczkach naszego miasta... po lesie, przesiadywac w parku...
niestety nie znam tak dobrze Krakowa, wiec nie doradze
Informacje: Dołączył: 346 dni temu Posty: 154 Skąd: Rzeszow
Profil: Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-02-21, 23:35
Kolego,nie wazne gdzie wezmiesz dziewczyne,wazne zebyscie milo spedzili ze soba czas i zebys zostawil w jej glowie pozytywne mysli zwiazane z twoja osobą rzecz jasna romantyczne okolicznosci itd upiekszają cała randke moglbym podac kilka przykladowych miejscowek gdzie ja zabieram dziewczyny,ale pytanie skierowane do kobiet wiec zostawiam im wolne pole manewru
Informacje: Dołączyła 585 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 23:37
dokładnie pozatym wszystko od dziewczyny zalezy:P ja kocham parki, zoo lasy ogółem dzicz ale wiem ze niektore nie lubia takich miejsc wiec wszystko w Twoich rekach musisz poznac troche osobe z ktora jestes a napewno zauwazysz w jakim otoczeniu czuje sie najlepiej
Wysłany: 2008-02-21, 23:39
Madae jak zwykle twierdzisz ze wszystko od dziewczyn zalezy
ok nie wdaje sie w dyskusje juz bo znow zasmiecimy forum kilkunastoma postami z nasza argumentacja potwierdzajaca racje
Informacje: Dołączyła 585 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 23:42 Re: Czas razem ?
Wcale ze nie po prostu odpowiedziałam na pytanie Pijaczyny
Pijaczyna napisał/a:
Gdzie wy kobiety lubicie chodzic na spacery
a jak widac pytał o kobietki nie twierdze ze to od nas wszystko zalezy jesli chce moze ja zabrac na spacer w swoje ulubione miejsce nigdy nic nie wiadomo moze od tej pory to bedzie ich ulubione miejsce na spacery
Ostatnio zmieniony przez Madae 2008-02-21, 23:57, w całości zmieniany 1 raz
Madae jak zwykle twierdzisz ze wszystko od dziewczyn zalezy
no bo tak jest mam wiele miejsc gdzie nie lubie chodzic i wolalabym aby sie mnie najpierw zapytal czy mam na to ochote.
Co innego moj maz on wie co lubie
Wysłany: 2008-02-21, 23:47
Nie bede juz sie sprzeczal co od kogo zalezy,jest w ktoryms z tematow po kilkanascie postow moich i Madae,gdzie ja przedstawiam swoje racje i ona swoje,wiec prosze odpowiadac koledze na pytanie i nie kontynuujmy dalej tego "mojego" watku
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 454 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-22, 08:26
Mój partner nie lubi spacerować. Ja z kolei uwielbiam.Zawsze parkujemy pod supermarketem i idziemy pieszo do parku ( jest tuż obok). Dla niego to już jest spacer i od razu szuka ławki a dla mnie spacer zaczyna się dopiero w parku i tego dojścia nie liczę. Mam ubaw jak widzę jego minę, kiedy szuka ławki a ja dopiero się rozkręcam z tym spacerem.
Zdecydowanie wolę wspólną przejażdżkę rowerową albo on na rowerze a ja na rolkach.
To nie aż tak istotne Pijaczyno (nik po byku) dokąd idziecie-ważne z kim się idzie. Sam się wkońcu zorientujesz czy ona woli spacery we dwoje czy np. wypady do kina.Są kobiety, które uwielbiają spacery po parku i takie które tego nie lubią.Zaproponuj jej różne formy spędzania czasu a już po czasie zorientujesz się co jej najbardziej odpowiada
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 410 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 11:52
Pijaczyna to ty nie wiesz co lubi twoja dziewczyna ja lubie spacerki po lesie i niektóre miejsca o których wiemy tylko ja i on.może najpierw pomyśl gdzie lubiła z tobą chodzic,bo każda kobieta jest inna...tak jak napisała Madae nie wszystkie lubią takie miejsca jak las czy park
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
ja nie lubie spacerowac z Krzysiem bo on za szybko chodzi i nawet na spacerze stale musze go zwalniac Poza tym on lubi bardzo długie a ja nie
Kiedys zabral mnie na taki spacer , że zabładzilismy a to on wymyslil trase miałam ochote go zabic to tak na marginesie
a powaznie to moze czasami wystarczy zapytać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 772 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-22, 15:40
w Krakowie to chyba wiele jest takich miejsc Najlepiej zabierz ją gdzieś do parku albo nad Wisłę o ile oczywiście pogoda jest w Krakowie dobra do spacerowania a że teraz jeszcze aż tak ciepło nie jest żeby spacerować godzinami, to może zabierz ją gdzieś ską będziecie mieć blisko do jakiejś przytulnej knajpki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum