Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 380 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-25, 14:32 czary , mary ....;)
Ej dziewczynki wierzycie w magie , numerologie, czy horoskopy????
Ja znam przypadek w ktorym moja ciotka jako mloda dziewczyna "czarowala";)upolowala tymi swoimi czarami 3 chłopaków ......
wierzycie w magie , numerologie, czy horoskopy????
raczej nie jakos nigdy nie sadzilam ze z kapelusza moze wyjsc zajac a jak pisalo w horoskopie, ze nie powinnam wiazac sie z Baranem, to nie zrywalam z tego powodu z facetem, ktory akurat baranem byl (no przynajmniej tym zodiakalnym). Czytam, owszem, ale nie wierze
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 15:44
Ja nie wierze w takie glupoty
Horoskop czasem przeczytam...z ciekawosci. najlepsze sa takie gdzie pisza, ze wszystkich strzelcow czeka dzis spotkanie z osoba, ktora okaze sie miloscia zycia ze czekaja randki i romanse...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 16:41
Ja w horoskopy nie wierzę ale czytam bardziej dla rozrywki. Jeśli chodzi o znaki to ufam prawie w 100%- to naprawdę się sprawdza. Ja naprzyklad jestem ryba a K. jest lwem. W świecie ta para nie ma racji bytu i to prawda. Wiecie jak nam było ciężko, teraz już się powoli docieramy chociaż ja myślę czasami o czymś innym jak on. Jesteśmy z dwóch różnych bajek. Ja jestem znak wodny więc skorpionki i raczki do mnie pasują idealnie. To prawda, że ja z nimi się najlepiej dogaduję. Cztery moje najlepsze koleżanki to skorpiony
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Wysłany: 2007-06-25, 17:02
znalazla kiedys jakas regulke wiecie takie zaklecie , zrobila wszystko co bylo tam napisane pomyslala o wybranku serca i podobno po miesiacu on zaczal sie nia interesowac choc wczesniej nawet sie nie znali , myslala ze to przypadek ale potem byly takie jeszcze 2 przypadki;)
[ Dodano: 2007-06-25, 17:05 ]
a co do horoskopów to mi odziwo sie spełniaja czesto; a numerologia to fajna zabawa;)
Liczba Przeznaczenia
Jest wyznaczana na podstawie daty urodzenia. To bardzo ważna liczba, bo nie możesz jej już zmienić. Odsłania ci ona tajemnice, które będziesz musiał poznać w ciągu życia. Jeżeli wierzysz w karmę (na Wschodzie wierzy się, że twoje obecne życie determinuje przyszłe), możesz uznać ją za liczbę twojej karmy.
Liczba Osobowości
Liczba ta obliczona na podstawie twojego imienia i nazwiska, ukazuje zdolności, umiejętności, twoje słabe i mocne strony.
Liczba Serca
Wyliczana jest na podstawie samogłosek występujących w imieniu i nazwisku. Pogłębia znaczenie Liczby Osobowości, ujawniając nawet najbardziej ukryte dążenia danej osoby, w świecie wymarzonym, idealnym.
Liczba Wyrazu
Wyliczana jest na podstawie spółgłosek występujących w imieniu i nazwisku. Pokazuje, w jaki sposób dana osoba odnosi się do świata zewnętrznego i kim stara się być wobec innych. Może to być wyraz jej wewnętrznych uczuć, ale też całkowicie nowa strona jej osobowoś
Czasami wierzę w to a czasami nie. Ja już mam mieszane uczucia na ten temat.
Ale jak jakąś gazetę dorwę to z chęcią przeczytam horoskop i prawie zawsze się sprawdza
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
mi sie wydaje, ze horoskopy pisza sie tak, zeby w wiekszosci sie sprawdzaly - same ogolniki, ktore mozna do roznych zdarzen w naszym zyciu podporzadkowac. Pisza np w horoskopie "Uwazaj na wydatki" - no ameryki to oni nie odkryli
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 18:40
Kociak napisał/a:
NudnaBaba napisał/a:
prawie zawsze się sprawdza
mi sie wydaje, ze horoskopy pisza sie tak, zeby w wiekszosci sie sprawdzaly - same ogolniki, ktore mozna do roznych zdarzen w naszym zyciu podporzadkowac. Pisza np w horoskopie "Uwazaj na wydatki" - no ameryki to oni nie odkryli
Pewnie, że oni tak piszą ogólnie. Wiadomo, że komuś z koleji się trafi to co przeczytał w horoskopie. Piszą też w horoskopach np. Z partnerem czekają Ciebie miłosne uniesienia albo czekają was małe sprzeczki- trudno żeby nie zgadli
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 23:12
ja wierze ale tylko w ta starozytna regolki z czasopism gdzie w kazdym zakleciu rozowych swieczek kaza uzywac i sikac na zdjecie ukochanego gdy ksiezyc jest w nowiu... jakos mnie nie przekonujakroliki i kapelusze tez nie ...co innego legendy i mity o druidach itp ... co do horoskopow to mam znajoma ktora zajmuje sie tym w pewnym dosc chodliwym czasopismie ...i wiem jak powstaja wiec te z czasopism odpadaja za grosz nie wierze
Wysłany: 2007-06-27, 14:59
Wiecie ostatnio spedzalam weekend w pewnym miasteczku i gdy spacerowalam zaczepila mnie cyganka , probowalam ja splawic , ale ona swoje .wkoncu dalam jej 22 zl i sluchalam co powie .coz zaskoczyla mnie bo powiedziala jak ma na imie chlopak ktorego kocham , oraz dala sensowna rade ktora wykorzystalam reszta o to byla ogolniki
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 392 dni temu Posty: 21 Skąd: Jaworzyna śląska
Profil: Imię: Ola
Włosy: Blondynka
Stan: samotna:)
Wysłany: 2007-06-27, 15:50
Cześć:)
W moim horoskopie byku pisało że 14 maj ( dzień moich urodzin) , 12 maj ( urodziny mamy) i jeszcze jakiś , miały być najgorszymi dniami miesiąca . Niestety nie sprawdziło się. Co do tych Horoskopów to zwyczajne bzdury , piszą te horoskopy po to aby coś było...i tyle;D Jedyne w co wierzę to w jasnowidzów , bo oglądałam niedawno program o takiej kobiecie co ma ten dar i z tego wynikło , że to akurat jest prawdą:) Pozdrowienia:)
Ps. Ale w żadne zajączki wychodzące z kapelusza jak powiedziała Kociak nie wierzę:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum