Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Kociak
2007-06-25, 15:17
czary , mary ....;)
Autor Wiadomość
Tatiana 

Informacje:
Dołączyła 380 dni temu

Profil:
Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
  Wysłany: 2007-06-25, 14:32   czary , mary ....;)

Ej dziewczynki wierzycie w magie , numerologie, czy horoskopy????
Ja znam przypadek w ktorym moja ciotka jako mloda dziewczyna "czarowala";)upolowala tymi swoimi czarami 3 chłopaków ......

REKLAMA

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-06-25, 15:19   

Tatiana napisał/a:
wierzycie w magie , numerologie, czy horoskopy????
raczej nie :) jakos nigdy nie sadzilam ze z kapelusza moze wyjsc zajac :D a jak pisalo w horoskopie, ze nie powinnam wiazac sie z Baranem, to nie zrywalam z tego powodu z facetem, ktory akurat baranem byl (no przynajmniej tym zodiakalnym). Czytam, owszem, ale nie wierze ;)

Tatiana napisał/a:
moja ciotka jako mloda dziewczyna "czarowala"
jak to robila?? zdradz tajemnice ;P

madzia 

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 15:44   

Ja nie wierze w takie glupoty ;-)
Horoskop czasem przeczytam...z ciekawosci. najlepsze sa takie gdzie pisza, ze wszystkich strzelcow czeka dzis spotkanie z osoba, ktora okaze sie miloscia zycia :mrgreen: ze czekaja randki i romanse... <glupek>

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 397 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 16:41   

Ja w horoskopy nie wierzę ale czytam bardziej dla rozrywki. Jeśli chodzi o znaki to ufam prawie w 100%- to naprawdę się sprawdza. Ja naprzyklad jestem ryba a K. jest lwem. W świecie ta para nie ma racji bytu i to prawda. Wiecie jak nam było ciężko, teraz już się powoli docieramy chociaż ja myślę czasami o czymś innym jak on. Jesteśmy z dwóch różnych bajek. Ja jestem znak wodny więc skorpionki i raczki do mnie pasują idealnie. To prawda, że ja z nimi się najlepiej dogaduję. Cztery moje najlepsze koleżanki to skorpiony :-D

Morfiniasta 

Informacje:
Dołączyła 390 dni temu

Profil:
Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2007-06-25, 16:51   

a ja wierze!moze nie do konca, ale w pewne kierunki...cos w tym jest skoro od tylu set leci ludzi sie w to zaglebiaja!!

Tatiana 

Informacje:
Dołączyła 380 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 17:02   

znalazla kiedys jakas regulke wiecie takie zaklecie , zrobila wszystko co bylo tam napisane pomyslala o wybranku serca i podobno po miesiacu on zaczal sie nia interesowac choc wczesniej nawet sie nie znali , myslala ze to przypadek ale potem byly takie jeszcze 2 przypadki;)

[ Dodano: 2007-06-25, 17:05 ]
a co do horoskopów to mi odziwo sie spełniaja czesto; a numerologia to fajna zabawa;)

Liczba Przeznaczenia
Jest wyznaczana na podstawie daty urodzenia. To bardzo ważna liczba, bo nie możesz jej już zmienić. Odsłania ci ona tajemnice, które będziesz musiał poznać w ciągu życia. Jeżeli wierzysz w karmę (na Wschodzie wierzy się, że twoje obecne życie determinuje przyszłe), możesz uznać ją za liczbę twojej karmy.
Liczba Osobowości
Liczba ta obliczona na podstawie twojego imienia i nazwiska, ukazuje zdolności, umiejętności, twoje słabe i mocne strony.

Liczba Serca
Wyliczana jest na podstawie samogłosek występujących w imieniu i nazwisku. Pogłębia znaczenie Liczby Osobowości, ujawniając nawet najbardziej ukryte dążenia danej osoby, w świecie wymarzonym, idealnym.

Liczba Wyrazu
Wyliczana jest na podstawie spółgłosek występujących w imieniu i nazwisku. Pokazuje, w jaki sposób dana osoba odnosi się do świata zewnętrznego i kim stara się być wobec innych. Może to być wyraz jej wewnętrznych uczuć, ale też całkowicie nowa strona jej osobowoś

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2007-06-26, 11:04   

Czasami wierzę w to a czasami nie. Ja już mam mieszane uczucia na ten temat.
Ale jak jakąś gazetę dorwę to z chęcią przeczytam horoskop i prawie zawsze się sprawdza 8-)

Morfiniasta 

Informacje:
Dołączyła 390 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 13:44   

horoskopow nie mozna brac doslownie...ale to chyba wiecie!!mnie tez sie sprawdzaja!
choc czasem w podswiadomosci sama kieruje tak aby sie sprawdzily!!

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-06-26, 13:51   

NudnaBaba napisał/a:
prawie zawsze się sprawdza 8-)
mi sie wydaje, ze horoskopy pisza sie tak, zeby w wiekszosci sie sprawdzaly - same ogolniki, ktore mozna do roznych zdarzen w naszym zyciu podporzadkowac. Pisza np w horoskopie "Uwazaj na wydatki" - no ameryki to oni nie odkryli ;D

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2007-06-26, 16:36   

Ja i tak horoskopów nie biorę na słowo. Przeciez je dają, żeby gazetę czymś zapełnić ;)
No i kitu tam też cisną dużo.

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 397 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 18:40   

Kociak napisał/a:
NudnaBaba napisał/a:
prawie zawsze się sprawdza 8-)
mi sie wydaje, ze horoskopy pisza sie tak, zeby w wiekszosci sie sprawdzaly - same ogolniki, ktore mozna do roznych zdarzen w naszym zyciu podporzadkowac. Pisza np w horoskopie "Uwazaj na wydatki" - no ameryki to oni nie odkryli ;D

Pewnie, że oni tak piszą ogólnie. Wiadomo, że komuś z koleji się trafi to co przeczytał w horoskopie. Piszą też w horoskopach np. Z partnerem czekają Ciebie miłosne uniesienia albo czekają was małe sprzeczki- trudno żeby nie zgadli :)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 23:12   

ja wierze :D ale tylko w ta starozytna :D regolki z czasopism gdzie w kazdym zakleciu rozowych swieczek kaza uzywac i sikac na zdjecie ukochanego gdy ksiezyc jest w nowiu... jakos mnie nie przekonujakroliki i kapelusze tez nie ...co innego legendy i mity o druidach itp ... co do horoskopow to mam znajoma ktora zajmuje sie tym w pewnym dosc chodliwym czasopismie ...i wiem jak powstaja :P wiec te z czasopism odpadaja :P za grosz nie wierze :P

Morfiniasta 

Informacje:
Dołączyła 390 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 09:39   

tak samo jest z horoskopami wysylanymi smsem:D
moj kolega kiedys pracowal w takiej firmie!!

Tatiana 

Informacje:
Dołączyła 380 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 14:59   

Wiecie ostatnio spedzalam weekend w pewnym miasteczku i gdy spacerowalam zaczepila mnie cyganka , probowalam ja splawic , ale ona swoje .wkoncu dalam jej 22 zl i sluchalam co powie .coz zaskoczyla mnie bo powiedziala jak ma na imie chlopak ktorego kocham , oraz dala sensowna rade ktora wykorzystalam ;) reszta o to byla ogolniki

Gwiazdeczka:) 
^Pokochaj ten świat^

Informacje:
Dołączyła 392 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Włosy: Blondynka
Stan: samotna:)
Wysłany: 2007-06-27, 15:50   

Cześć:)
W moim horoskopie byku pisało że 14 maj ( dzień moich urodzin) , 12 maj ( urodziny mamy) i jeszcze jakiś , miały być najgorszymi dniami miesiąca . Niestety nie sprawdziło się. Co do tych Horoskopów to zwyczajne bzdury , piszą te horoskopy po to aby coś było...i tyle;D Jedyne w co wierzę to w jasnowidzów , bo oglądałam niedawno program o takiej kobiecie co ma ten dar i z tego wynikło , że to akurat jest prawdą:) Pozdrowienia:)
Ps. Ale w żadne zajączki wychodzące z kapelusza jak powiedziała Kociak nie wierzę:P

Odpowiedz do tematu