22 zł?? dużo
ja nie wierzę, z cygankami nie rozmawiam, astrologią się nie bawię, bo mnie to po prostu nie kręci. czytam horskopy, ale zazwyczaj się z nich po prostu śmieję kiedyś w podstawówce wywoływałyśmy z koleżankami duhy... jakoś żadnego się nigdy nie udało wywołać
Informacje: Dołączyła 390 dni temu Posty: 2449 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 18:57
Mnie też kiedyś jakas cyganka zaczepiła i odeszłam od niej.
Ale po tym jakieś pół roku to dowiedziałam się, że cygankom sie nie odmawia, bo jakiś urok rzucą ale to raczej znowu jakieś bzdety...
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
No ja też miała małą przeprawę z cyganką... trochę mnie namawiała... namawiała ja się opierałam. Ale jak powiedziała (nie wiem skąd wiedziała) pewną sprawę... to mi szczęka opadła. I tak wierze i nie wierze... eh... nie jest prosto
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 21:31
Ponoć cyganki przepowiadają przyszłość bo mojej koleżance mamie wykrzyczała wszystko, szła za nią i gadała do niej a matka uciekała bo bała się usłyszeć co niedługo się stało.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 405 dni temu Posty: 63 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2007-06-28, 17:49
Dla mnie cyganki zaczepiające na ulicy to naciągaczki totalne!!Choć raz zdarzyło się mnie i mojej koleżance że Cyganka powiedziała prawdę dotyczącą tego co było i przepowiedziała że moja koleżanka wyjdzie w przeciągu roku za mąż i faktycznie tak się stało!!
Ale to jest chyba jeden przypadek na milion
a ja kiedyś pracowałam w takiej firmie która zajmowała się między innymi usługami smsowymi. no i można było do 'nas' napisać jako do wróżki ale żeby nie było że jakaś ściema czy coś. dziewczyny które się tym zajmowały faktycznie rozkładały karty na konkretną osobe i konkretne pytanie. nawet ja sama sobie u nich 'wróżyłam', tez smsowo bo wstydziłam się iść zapytać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 434 dni temu Posty: 4350
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 10:09
co do cyganek to jedna mi powiedziala prawde a druga chciala wyciagnac pieniadze, dobrze, ze polozylam tylko 2 zl. na karty bo ona podstepem je do kieszeni schowala taka sztuczka heh...ale nie chce tego opisywac.
Czy nie macie czasem tak, ze jak cos powiecie to to sie sprawdzi?
Ja ostatnio to u siebie zauwazylam. jak cos ma sie stac to powiem o tym glosno i...tak jest no np. ostatnio taka sytuacja byla. wiem czasem jest tylko przecucie, ze cos moze sie stac ale to bylo cos innego. na zasadzie "ale by bylo gdyby..." i faktycznie tak sie stalo nie bylo to nic pozytywnego. innym razem znowu powiem cos znow negatywnego i tez sie sprawdzi. hmmm a moze to tylko czyste przypadki
Chyba zaczne glosno mowic o pozytywach
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 10:45
mi się często sprawdzają takie przeczucia, szczególnie jeśli chodzi o Matika, jakoś zawsze wyczuję, że będzie chory nie wiem jakim cudem, ale już dzień czy dwa wcześniej zaczyna mnie jakiś niepokój dręczyć i wtedy latam za nim, sprawdzam czoło, gardło czasem to mam wrażenie, że sama tą chorobę przywołuje takim zachowaniem
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 10:48
tylko co z tym zrobić ? jakie takie przeczucie po nas łazi, to ciężko je jakoś przegonić i nawet nieświadomie wykonuje się dane czynności, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście coś sie stanie, czy nie
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 283 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-07, 12:22
Na mnie znajomi mówią "wróżka".
Przez wielę lat stawiałam tarota, który się sprawdzał.
Niestety odziedziczyłam po mamie, babci i prababci "szósty zmysł".
Przydaje mi się ta cecha bo pozwala uniknąć wielu niebezpieczeńst ale czasem przytłacza.
Ktoś ma na coś nadzieję w życiu a ja wiem,że nic z tego nie będzie.
Przygniata mnie to potem
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 239 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 22:58
jak komuś źle życze i powiem to głośno to sie sprawdza już tego nie robie,nawet tak nie myśle,ale kilka razy naprawde albo to był zbieg okolicności albo coś ze mną nie tak
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum