"...lepiej,żeby mnie nienawidzili taką jaką jestem niż kochali kogoś,kim nigdy nie będę..."
to jest mój ulubiony cytat!
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 422 dni temu Posty: 2692 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-10-26, 17:22
*Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu
*Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja
*Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią
*. "Wszystko co tak kochałam w tym grobie sie mieści, Bóg zabrał mi Ciebie nie zabrał boleści. " (napis na nagrobku)
*Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
*Można milczeć i milczeniem kogoś ranić.
*Spośród wszystkich wymyślonych przez czlowieka sposobów zadawania bólu sobie samemu najgorszym jest Miłość. Cierpimy zawsze dla kogoś, kto nas nie kocha, kto nas porzucił, dla kogoś, kto nie chce nas opuścić.
*Ludzkie łzy to z jednej strony wyraz ogromu cierpienia, lecz z drugiej także ulga. Razem z łzami wypływa cierpienie, by zrobić miejsce na nową, kolejną falę bólu. Inaczej ból przestałby się w nim mieścić.
"Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć."
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 422 dni temu Posty: 2692 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-10-26, 23:57
*90% naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy się nie zdarzą.
*Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym.
*Żyj jak nowonarodzony anioł, jak kobieta, która kocha lub jak człowiek, który ma umrzeć.
*Najpiękniejszy dar to przebaczenie. Tam, gdzie nie chce się przebaczyć, od razu powstaje mur. Od muru zaś zaczyna się więzienie
*Ogromnie łatwo jest być twardym w dzień, ale w nocy to już inna sprawa
*Największą chlubą nie jest to, aby nigdy się nie potknąć, ale to, aby po każdym upadku dźwignąć się i stanąć na nogi
*Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i zaczynać na nowo.
*Ludzie sądzą, że zrobili dość nie zabijając nikogo. W rzeczywistości żaden człowiek nie może umierać w spokoju, jeśli nie zrobił wszystkiego co trzeba, aby inni żyli.
*W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum