Wysłany: 2008-02-15, 14:42 Ćwiczenia z CINDY CRAFWORD
Chciałam zapytac czy któraś z Was miała te ćwiczonka i ćwiczyła wraz z Panią Cindy
Ja właśnie ściągam z neta zestaw ćwiczeń trwa godzinke a ściąga się juz 3 ale poczekam......... może warto
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-04-05, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
ooo maj gat ufffffffffffffffffffffff Pani Cindy dała mi nieźle w kośc musze powiedziec jestem w szoku!!!! Rzeczywiście ćwiczenia które proponuje są strasznie męczące , pot leciał mi wszędzie !!!!!!! Właśnie zmykam pod prysznic ale wcześniej musiałam sie z wami podzielić. Zrobiłam 1 i 2 część a są 3 nie dałam rady juz. Zajęło mi to godzinke ale myślę że sie opłacało .
a możesz powiedzieć skąd to ściągałaś?, bo jestem zainteresowana taką formą ćwiczeń ;d
Wszystko co ściągam to z programiku Ares . Tam tez wpisałam Cindy Crafword , zaznaczyłam kategorie film no i wyskoczyło mi. Wszystko trwa 1:30 minut. Polecam naprawde. Ma bardzo duzo cwiczeń na nóżki a tego własnie potrzebowałam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 223 dni temu Posty: 458 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-18, 14:36
Tak tutaj dużo można znaleźć różnych ćwiczeń- szybszych i wolniejszych. Kazżdy powinien znaleźć coś dla siebie Tylko, że trzeba je później 9te pliki) scalac Total Commanderem a później mieć program VLC czy coś takiego do oglądania tego... jakby ktoś nie wiedział co i jak to napiszcie na PW
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-18, 15:57
sylfioo ja mam zestaw ćwiczeń ale trwa 25 minut.
To głównie ćwiczenia rozciągające.
Trzeba tylko uważać bo po pierwszym razie nie mogłam chodzić przez prawie tydzień.
Tylko ja mam zestaw dla kobiet po porodzie choć może ćwiczyć każdy
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
To ja mam chyba całkiem inny hmmm no nie wiem na razie mnie miesnie nie bolą ale moze dlatego ze oprocz domowych cwiczen w domku w poniedziałki pi piatki chodze na aerobik a w srody na basenik ale mimo to polecam ten potrójny zestaw cwiczen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum