Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-09, 13:32 Cudze chwalicie - swojego nie znacie
Mamy juz temacik dotyczący wymarzonych podroży oraz weekendowych wypadów. Tutaj możecie zachwalać swoją miejscowość, pisać o pobliskich i nie tylko pobliskich atrakcjach, polecać miejsca w których byłyście. Niedługo zima więc jeśli ktoś jeżdzi na nartach lub na desce może tutaj polecić jakieś stoki
Ja chcę wam polecić miejscowość nadmorską
Kąty Rybackie Miejscowość jest malutka położona niedaleko Krynicy Morskiej. Idealna dla osób jadących nad morze, żeby sie wyciszyć i nie spędzać czasu wśród molochu ludzi ( na jakąs wieksza imprezke mozna wybrac sie do Krynicy ). My mieliśmy zazwyczaj plażę dla siebie W katach znajduje sie rezerwat kormoranow, na plaży znaleźć można bursztynki, no mowie wam świetnie Wklejam kilka zdjęć a jeśli chodzi o jakieś szczegółowe informacje to juz każdy może sobie wygooglowac Zdjęcia nie należa niestety z mojego osobistego zbioru, bo wtedy nie mialam cyfrowki Jeśli chodzi o moja okolicę to polecam serdecznie Kurozwęki tzw. Bizonlandję
,,Wnętrza i piwnice kurozwęckiego Pałacu udostępnione są dla turystów do zwiedzania z przewodnikiem. Z myślą o nich utworzono tam salę muzealną oraz punkt sprzedaży pamiątek. Na życzenie organizowane są również pokazy walk rycerskich, artylerii i dawnych tańców.
Niecodzienną atrakcją w Kurozwękach jest jedyna w Polsce hodowla bizonów amerykańskich. Stado liczące obecnie ponad 80 sztuk turyści mogą oglądać na łąkach okalających kompleks pałacowy podczas pieszej przechadzki, z bryczki, bądź z wnętrza wozu „safari bizon”. Jednak bizony nie są jedynymi zwierzętami, jakie można spotkać w Kurozwękach. Zwłaszcza dzieci chętnie zobaczą tutejsze Mini ZOO, a w nim: świnki wietnamskie, wielbłąda, osiołka, jelonki, strusie, highlandy (bydło szkockie), kozy, dziki, lamy, ptactwo a także króliki. Z przyjemnością przejadą się też na kucyku, koniu, osiołku a nawet na wielbłądzie! Z myślą o dzieciach przygotowany jest specjalny bezpieczny plac zabaw wśród zieleni......" ( wiecej na stronce )
Kąty Rybackie Miejscowość jest malutka położona niedaleko Krynicy Morskiej. Idealna dla osób jadących nad morze,
Haha!!!Byłam takm!!!Byliśmy na wczasach w Stegnie i jeżdziliśmy do Kątów po świeżą i wędzoną rybke Do dziś czuje smak świeżo wędzonej,gorącej rybki Ładnie tam ,spokojnie i mili rybacy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 19:22
slyszalam o Katach Rybackich i ze jest tam pieknie... mam w sumie niedaleko moze w jakis piekny weekend namowie Witka na wyjazd...
Dzieki dziewczyny ze przypomnialyscie mi o tym miejscu!:)
[ Dodano: 2008-01-24, 13:57 ]
ostatnio odwiedzone:
ZAmek w Nidzicy - przy trasie nr 7 Gdansk-Wawa - swietny gotycki zamek b dobrze zachowany.
Zamek w ... Pasłeku - przerobiony na szkole, kino i muzeum - ale musze powiedziec ze nhienajgorzej to wyszlo, stara katedra tuz niedaleko. Na mnie najwieksze wrazenie zrobily jednak swietnie zachowane fragmenty muru obronnego..:) i brama wjazdowa. Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum