dzisiaj nie boli głowa
czwartek juz
szef nareszcie po wielu prosbach nie zapomnial i wyrobił pieczątkę i mam wazna legitymacje ubezpieczeniową
pozamykał nam tez otwór od klimy i pewnie teraz bedzie upal tam ale pozytyw taki , ze nareszcie moge ubrac klapki i odziez typowo letnią
nie pogryzły mnie komary
umówiłam się na basen - za tydzień po obronie idę na basenie tylko ja i ratownik żadnych innych ludzi bo to tak poza godzinami otwarcia wkońcu się udało
dziś znów upalny dzionek
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-03, 11:29
moja suknia slubna pasuje prawie idealnie juz czwartek
sloneczko slicznie swieci nasz wielki dzien juz coraz blizej
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-03, 17:35
druga niebieszzzzka gwiazdka mi sie zaswiecila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum