Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 367 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-16, 13:39
Wczoraj byłam na siłowni i była tam waga, a że już około od roku się nie ważyłam to... i... i... nie mogłam w to uwierzyć- schudłam 8 kg! Aż pobiegłam zapytac czy ta waga naprawde działa. Tzn ja nie byłam gruba nigdy ale chcia.łam trochę brzuszka zrzucic i wydawal mi sie jakis taki ladniejszy. I nozki. A moj Mis powiedział ze dawno to widzial. Zapytalam go czemu mi nie powiedzial a on: bo nie pytalas
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-16, 14:38
miły poranek spędzony w salonie tatuażu mam już pomysł na nowy,dzisiaj mi kazali jak to będzie wyglądac,a najbardziej pozytywne jest to że sie podobam jednemu z tatuatorów i mam specjalny rabat,ach no i kazał mnie zapisac właśnie do niego tak więc za jakiś miesiąc będzie nowa piękna dziarka
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 367 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-16, 18:40
DJ Cerrata, nie dzisiaj tylko jutro gratulejszynnnnn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum