dzisiaj w szkole dzieci były grzeczne a te z mojej klasy co chwilę przychodziły na przerwie ze mną porozmawiać, o coś zapytać - i tak fajnie się z tym czuję, taka potrzebna
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2007-09-07, 12:05
A mi tak sie dzis milo i fajnie zrobilo przy wypelnianiu swoich danych i calej reszty do urzedu w zwiazku z praca ze az mi lezki polynely...tak chcialabym juz pracowac
A ja mogę wreszcie wieczorami gadac z naszymi babkami na babskimswiecie
A mnie ucieszyło to, że ,oge wreszcie odpocząć od szkoły, ale nie na długo bo on poniedziałku znów ajj i będą posiedzenia nawet do 16 w szkole od 8 oczywiście
hmm dzisiaj jeszce był mi bardzo miły widok moich 3 kociaczków razem spających, a one siebie tak nie lubią
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-08, 11:04
uff sprzątanie juz za mna
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum