Informacje: Dołączyła 282 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 02:00 CO zrobiliscie dzis DOBREGO dla swojego zwiazku?????
U mnie radio ostatni jest program redaktorka lata po ulicy z mikrofonem i pyta sie ludzi kto co dobrego zrobila dla swojego zwiazku/malzenstwa, dla partnera/partnerki???
A wiec tak jak w temacie:
Co wy dzis zrobiliscie DOBREGO dla swojego Misia?Dla swojego zwiazku?
I na odworot czy twoj Mis ciebie dzis zaskoczyl?Co dobrego dzis zrobil?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 367 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-04-22, 13:21
Ja jeszcze dziś nie miałam okazji ale jak tylko Ptysiuń wróci z pracy to będę go tulić i mówić jak go kocham hehe bo mi się jakoś tak tęskni dziś bardziej niż zawsze...
A mój R powiedział mi wczoraj, że skoro 2 maja (gdy mijają 2 lata odkąd jesteśmy razem) jest piątek to polecimy sobie na weekend na MAJORKĘ albo IBIZĘ. Wiem, że to było wczoraj ale to było takie kochane... Tylko nie wiemy czy to się uda bo jest już dość późno ale sam pomysł sprawił, że mi tak jakoś...
Informacje: Dołączyła 282 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 13:31
Ja wczoraj mialam napisac i w koncu zapomnialam
Nie chcialo mi sie robic szybkiego obiadu bo R wczoraj wczesniej z roboty wrocil i do szkoly lecial wiec kupilam jemu subwaya cieszyl sie jak dziecko z batonika
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 367 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-22, 13:41
impresja, Majorka jest czudownaaaa....miejsce naszych zreczyn
A ja zrobilam dla Misia pyszne kanapeczki do pracy a on dal mi takie slodkieee buzi jak sie zegnalismy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum