Informacje: Dołączyła 191 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 02:28
Aneczka napisał/a:
cerrata napisał/a:
ojoj a jakąż to?
Ze zostanie tatusiem
No to moje gratulacje!!!!!
[ Dodano: 2008-04-24, 02:30 ]
widze ze jakis mecz dzis moj nie oglada meczow ale za to dzis chcial mi zrobic przyjemnosc i zabrac Nikole na chwile tylko ta sie nie dala!
Wiec raczej dobry uczynek nie wyszedl ale licza sie checi
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 111 dni temu Posty: 628 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-24, 11:30
Ninka napisał/a:
tylko ta sie nie dala!
łojej a czemuż to
ja od wczoraj obiecałam sobie że nie będe dziamolic bez powodów (przynajmniej sie ogranicze)bo czasem to nie panuje nad tym swoim gadaniem
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Dołączyła 191 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 13:44
iwa222, poczytaj w problemach wychowawczych!
R wczoraj chcial wejsc na kompa a ja jemu nie dalam bo sie na pogaduchach zasiedzialam ( to wszystko przez was ) chyba dzis sobie zrobie odwyk od kompa i jemu dam posiedziec
koszulę z krawatem w wiosennych modnych kolorach (zieleń połączona z żółtym) - ale to prezent raczej dla mnie dla Niego jeszcze jakiś miernik elektryczny czy cuś takiego, zażyczył sobie z tym, że prezent dostanie dopiero 1 maja, w swoje urodziny
dzisiaj - krótki, aczkolwiek miły spacerek, nawet dałam mu rączkę i w ogóle byłam miła cały dzień
my dziś byliśmy na pierwszej spowiedzi przedślubnej uff... na szczęście już po a zaraz idę do sklepu i zrobie pyszną zupkę bo tak najbarzdziej lubię mu okazywać jak go baaaardzo kocham...brzusio pełny brzusio szczęsliwy
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum