Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-10-09, 17:43
obiad mu zrobiłam, przestałam si e złościć, czekałam na niego 4 h aż skończy zajęcia by dać mu obiadek i posiedzieć 3 h nim pójdzie na kolejne zajęcia mimo że mogłam już o 10:00 być w domku (u mamy tam gdzie mieszkam), kupiłam mu śniadanie na jutro by nie musiał latać po sklepach , zostawiałam wafelka i słodki liścik na poduszce odkryje go jak spać pójdzie i w ogóle byłam dziś szczególnie miła dla niego
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-09, 18:08
Zrobilam pranie, nie tylko ciuchów, mózgu również.
Powiesiłam mu fierankę w kuchni- sam by tego nie zrobił.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-10-09, 18:21
Mirabelka__22, szczerze moja lista ostatnio jest długa bo mieszkaj ac razem jest to łatwiejsze np. dziennie staram sie robić kanapki nawet wstaje o 7 rano mając na 14:00 by u zrobić jeść i posiedzieć nim pójdzie czasem wożę go do szkoły ..... mam nadzieje że to kiedy zaprocentuje i tomek zacznie wrabiać sie i też będzie mi tak słodził
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 212 dni temu Posty: 3099
Profil:
Wysłany: 2008-10-09, 18:38
fajna babka, W sumie:) A ja mam juz prace na weekend, mam sie nim opiekowac, tak sobie zazyczyl. A on bedzie spal. Niech nie mysli ze dam mu spac W sumie..ale ja z wstawaniem rano to bardzo ciezko mam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-10, 15:39
dzwonilam do konsulatu w jego sprawie
powiedzialam mu,ze go kocham
rano dalam mu przeslodkiego buziaka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum