Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 212 dni temu Posty: 3107
Profil:
Wysłany: 2008-10-01, 20:29
fajna babka, jakos nie mamy okazji teraz.. Bo on w pracy, po niej spi albo zajety. Wiec tylko smsami moge byc mila.
[ Dodano: 2008-10-01, 21:33 ]
Mialam zadzwonic.. Ale on gdzies przepadl, film ogladal, a teraz pewnie spi.. Wiec po prostu nie bede sie zloscila ze mial czekac na tel a przepadl
nic nie zrobiłam a wrecz przeciwnie ! Nagadałam mu bo za duzo łązi z kolegami:( jak myslicie da sie cos na to poradzic? On za czesto moim zdaniem wychodzi z kolegami na piwko albo pogadac:(
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-10-02, 15:56
nie nakrzyczałam na niego chociaż mogłam bo nie dość ze godzinę sie spóźnił to jeszcze mnie obudził ..... ale wybaczyłam mu też ma prawo do wyjścia i piwka z kolegami
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-02, 20:06
Kupiłam mu sgrzewke Lecha LOL
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5610 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-03, 21:50
dalam pozwolenie na wyjscie z kolegami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum