Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 942 dni temu Posty: 80 Skąd: z daleka:P
Profil: Włosy: ciemne blond
Partner: co tydzien inny:P
Wysłany: 2008-01-19, 16:48 co zrobić, żeby facet o Tobie nie umiał zapomniec? :)
no własnie drogie Forumowiczki co robicie, jakie macie sposoby, żeby facet z którym się rozstałyscie o Was nie zapomniał? mogą to być rożne rodzaje zemsty... lub takie sposoby, żeby nie przestawal o was myślec i głowił się jak mógł dac odejść takiej cudownej istocie czekam na Wasze odpowiedzi
Po prostu zawsze się głowią:) Jak mnie straci to widzi , że jestem taka jak sobie wymarzył, ale będąc ze mną tego nie zauważył, po prostu jestem, śmieje się bawię, mam powodzenie. tak było z moim pierwszym facetem:)
_________________ Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 946 dni temu Posty: 582 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-19, 17:40
A nie rozumiem po co sie mscic ... To znaczy jezeli facet zrobil jakies swinstwo to zostawiam go i tyle- to jest ta zemsta. Nie uwazam, zeby obsesyjne myslenie "jakby mu tu dopiec" albo "co zrobic zeby pozalowal swojej decyzji" bylo dobre dla samej kobiety bo tylko sie zadrecza tym co bylo. Lepiej chyba skoncentrowac sie na tym co jest ewentualnie co moze byc jak kogos nowego/ fajnego poznamy .
YourImagination napisał/a:
lub takie sposoby, żeby nie przestawal o was myślec i głowił się jak mógł dac odejść takiej cudownej istocie czekam na Wasze odpowiedzi
No jak dal to chyba nie byla taka cudowna wedlug niego. Wiec nie ma sie co trudzic tylko zapomniec o palancie i zyc wlasnym zyciem
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Wysłany: 2008-01-19, 19:43
Alex1511, ja sie z Toba nie zgodze jaką moze byc zemsta ze zostawisz faceta ktoremu nie zalezalo na Tobie i Cie zdradzał? watpie zeby sie tym przejał
ja tam bym sie chetnie na takim zemsciła... w dosc wyrafinowany sposob
pozatym... nikt tu nie wspomnial o zadnej obsesji... zrobienie mu jakiegos kawalu jednorazowo i tyle.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 946 dni temu Posty: 582 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-19, 19:50
YourImagination, jezeli Ciebie to satysfakcjonuje, to mozesz robic facetom numery hehe Zielonooka, napiasala, ze po prostu jest soba i nie pokazuje po sobie tego, ze ja to w ogole zabolalo, ze juz nie sa razem. I tak jest najlepiej. Pokazac, ze masz gdzies jego.
[ Dodano: 2008-01-19, 19:51 ]
Blanca napisał/a:
A po co robić kawał, jak się kończy związekto już jest koniec.
No i o to mi chodzilo Olac idiote i sie bawic
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Dołączyła 1090 dni temu Posty: 2681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-19, 20:05
Alex1511 napisał/a:
" Nie bawisz sie ze mna w ganianego to cie pieprzne grabkami"
Hehe, no mniej więcej
Ja osobiście też bym dała sobie spokój. Zemsta by mi chyba nie sprawiła satysfakcji... Chociaż... nie jestem pewna, nie byłam (na szczęście) w takiej sytuacji
Wysłany: 2008-01-19, 20:07 Re: co zrobić, żeby facet o Tobie nie umiał zapomniec? :)
YourImagination napisał/a:
no własnie drogie Forumowiczki co robicie, jakie macie sposoby, żeby facet z którym się rozstałyscie o Was nie zapomniał? mogą to być rożne rodzaje zemsty... lub takie sposoby, żeby nie przestawal o was myślec i głowił się jak mógł dac odejść takiej cudownej istocie czekam na Wasze odpowiedzi
Proponuje sport może masz za mało czasu dziewczyno
Wysłany: 2008-01-20, 11:25
Blanca, nie musisz martwic sie o moj brak czasu. uwierz mi na prawde go sobie dobrze wykorzystuje.
pozatym chyba chodzilo ci o za duzo czasu? jak chcesz sie wypowiadac najpierw naucz sie pisac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum