Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 302 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-24, 19:31
Też lubię wystające kości biodrowe .Ogólnie lubie szczupłych facetów.Lubię duże,szczupłe dłonie,z długimi palcami,ładny uśmiech i białe zęby,jędrny tyłeczek,ładnie (ale niezbyt pokaźnie ) umięśnione ramiona i brzuch.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 292 dni temu Posty: 100 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-10, 17:13
mi sie podobaja faceci z brzuszkiem...brzuszek to podstawa...jest do czego sie przytulic hehe i moj skarbus jest taki wlasnie misiowaty. Chce sie odchudzac...ale gdyby to ode mnie zalezalo,to nie pozwolilabym mu...kocham go takiego i wprost uwielbiam jego brzuszek:-)
[ Dodano: 2007-10-10, 17:23 ]
ale wracajac do tematu...mnie najbardziej podniecaja oczy...spojrzenie faceta
uaaa....czyli wszystko znowu zależy od gustu drogie panie;) sądzę, że jest to też po części wpływ wieku, innego postzregania panów etc. widzę to sama na przykładzie mojej matki:)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
mnie w moim D, pociąga to jego spojrzenie, kiedy patrzy na mnie tak " chce cie teraz mieć"... ajjć kocham to.. no i tyłeczek i zapach...
a czy pociągają mnie puszyści .. o niee... nie uważam takich mężczyzn za pociąg seksualny, jednak nic do takich facetów nie mam... miśkowaci faceci są z reguły bardzo sympatyczni
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum