Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 332 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2007-08-10, 14:26
A mnie kręci u facetów ich zapach.. oczywiscie ładny. Potrafie obejrzeć się za niekoniecznie przystojnym facetem, ale za to super pachnącym. CO dalej ? Podoba mi sie umiesniona sylwetka - oczywiscie musi byc wysportowana z umiarem, silne ramiona i dłonie - na nie tez zwracam duża uwage. Ale najbardziej na swiecie jara mnie u facetow fajny tyłeczek i ogromne, a przy tym nie chamskie poczucie humoru
- szyja i początek torsu, który troszkę widać pod koszulą
- z umiarem owłosiony tors
No, a jeśli to jest mój facet to dochodzą do tego inne, bardziej intymne części ciała, o ile są fajne rzecz jasna
Mnie najbardziej podnieca :
-pupeczka oooo tak..
-oczka
-raczki zadbane i paznokcie
-usteczka
-zapach to napewno
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
ja sie zgadzam z Ananskiem. poza cehcami zewnetrznymi, lubie jak mezczyzna tupnie noga i bedzie w stanie ze mna polemizowac, a nie pocichutku jak trusia powie po raz kolejny "tak kochanie" "jak chcesz kochanie" czy cos w tym stylu.Facet to ma byc facet!tez jestem typem dominatorki i nie ma dla mnie nic sexowniejsze niz fakt ze koles potrafi nade mna zapanowac w pewien sposob i zaproponowac sensowny kompromis.
jesli zas o cialko chodzi....pupcia-najlepiej nie za duza i jedrna, wogole lubie szczuplych kolesi, nie lubie karkow ani pakerow bo w tym nie ma nic pociagajacego,zadbane dlonie wzbudzaja moje zainteresowanie-obgryzaczom paznokci mowimy NIE. Na dodatek fajnie gdy ma 180 i wzwyż, daje mi to i niewytlumaczalne poczucie bezpieczenstwa, i na koniec rzecz najdziwniejsza.
Mianowicie u kobiet jak i u mężczyzn bardzo(!) podobaja mi sie wystajace kosci miednicy
_________________ W Niebiosach mnie nie chcą-bo byłam niegrzeczna
W Piekle mnie nie chcą- bo boją się konkurencji >:->
no to dobrze wiedziec moze znajde kolezanke na pogaduszki przy kawie, ale to na priv.a co do obojczykow, sa one mi zupelnie obojetne, natomiast miednica u kolesia ktora laczy sie ze sciezka szczescia;-) to poprostu jest "cos"! u panny tak samo, i nie wazne czy chuda czy przy kosci.....niesaowicie sexy....zwlaszcza jak sie kogos po tych wypuklosciach glaszcze.ja uwielbialam idac obejmowac wszysstkich moich (ex)facetow i wlasnie podczas spaceru glaskac kos miedniczna...............ahhh to byly czasy.ciekawe jak takie zboczebie nazywa sie fachowo w medycynie:D bo to chyba jakas patologia, nie?:D
_________________ W Niebiosach mnie nie chcą-bo byłam niegrzeczna
W Piekle mnie nie chcą- bo boją się konkurencji >:->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum