Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 50 dni temu Posty: 166 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: P.
Wysłany: 2008-11-21, 12:06
niewymowna napisał/a:
hehhe jeśli chodzi o ubranie to garniak może być ale wole raczej na luzie, a z ciała... dłonie, oczy, usta, posladki i oczywiście Wacuś:):):):):):):):):):):):)
A nie podoba ci sie jak facet jest na wpol rozpietej koszuli, goracy, rozpalony i gotowy na wszystko? Ja juz wtedy jak go takiego widze to jestem na drugim swiecie
Karinaa3 napisał/a:
mnie w moim od niedawna podnieca jego zarost... dziwne trochę
ja to samo! Normalnie dostaje szalu jak mi tak przejedzie po golym ciele ahhhh
a mnie rozbraja jak już w pełni podniecony tak fajnie mruczy pokazujac że jest mu dobrze...no masakra,mogła bym go brać...i brać...i braaaaaaaaać
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
niestety(albo stety dla kumatych) to jest zjawisko bardzo popularne
głupi-miałam na myśli że nie wyszło nam i tyle,zdarza się nie sądzę,żeby mięśnie miały tu coś do tego
ani to był dres,ani steryd...ani nawet na pakernie nie chodził poprostu taką miał budowę ciała,sweet
a odnośnie dresów i sterydziarzy... nie cierpię takich typów
W erze dresów- sterydów bardzo często są to dwie rzeczy ściśle powiązane
ja mysle ze to stereotyp choc nie da sie powiedziec ze nie ma takich przypadkow ale znam wielu karkow ktoprzy sa naprawde inteligentni tylko ze lubia cwiczyc na silowni i zalozyc dres.... ale coz moze to wyjatki potwierdzajace regułę??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum