Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 112 dni temu Posty: 1273 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-19, 14:28
jak oglądałam zdjęcie feceta roku z innego działu, to tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że penis wcale nie jest brzydki, haha wręcz piękny jest, oczywiścoew stanie gotowości
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
i jaki pożyteczny ten cud powiedziała bym,że to urocze i bardzo HOT patrzeć jak wacuś reaguje pozytywnie na naszą kobiecą bliskość
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
no zdecydowanie lepiej sie prezętuje WYPRĘŻONY w zasadzie ja nazywam mojego Wacusia Panem Prężnym ehheheheh mi sie kiedyś teżnie podobał nie lubiłam za bardzo zabaw z nim ale teraz mniammmmmmmmmm
...wacuś może być spory-do żartów skory ...ale i mniejszy za to piękniejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum