Informacje: Dołączył: 111 dni temu Posty: 301 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-18, 15:39
Ojciec mi mówił właśnie "kup sobie jakieś garnitury, teraz wszyscy młodzi ludzie na poziomie tak chodzą" ja tak trochę sceptycznie byłem nastawiony, no ale po tym co tu przeczytałem chyba zmienię zdanie
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Ojciec mi mówił właśnie "kup sobie jakieś garnitury, teraz wszyscy młodzi ludzie na poziomie tak chodzą" ja tak trochę sceptycznie byłem nastawiony, no ale po tym co tu przeczytałem chyba zmienię zdanie
lowca_motyli, heh ale nie na co dzień bo by kobietką kolana powymiękały z nadmiaru estetyki
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Dołączył: 111 dni temu Posty: 301 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-18, 15:50
tanika_aha napisał/a:
bo by kobietką kolana powymiękały z nadmiaru estetyki
wiesz to już nie mój problem one się tym będą martwić mam akurat taką pracę że mógłbym codziennie w garniaku chodzić, albo przynajmniej w marynarce i w jeansach
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
ooooooooooo,ten zestaw też jest zniewalający taki elegancki LuZiK
to też mi się podoba u facetów
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Hm... w kwestii ubioru, to tak, jak mówiłam garnitur. Tak samo wspomniana wcześniej marynarka i jeansy. I czarna bluza polarowa z czerwonymi boczkami plus czarne bojówki. Ale może wróćmy do tematu, chociaż już chyba wszystko wymieniłyśmy
a ja się nie podpisuję pod garniakami, ale pod mundurami jak najbardziej
Nadal obstaję przy garniturach, ale fakt-mundur też na mnie działa Zawsze miałam do nich słabość. Nie bez powodu się mówi, że za mundurem panny sznurem. Przynajmniej do mnie odnosi się to powiedzenie
_________________ "Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."
hehhe jeśli chodzi o ubranie to garniak może być ale wole raczej na luzie, a z ciała... dłonie, oczy, usta, posladki i oczywiście Wacuś:):):):):):):):):):):):)
a mi się też podobuje jak uśmiechając się <uroczo> mruży tak fajniuszko jedno oczko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum