Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-20, 10:07
-zapach
-tors
-fajny tyłek
-szyja
poza tym podnieca mnie czasami jak facet ma nade mna władze - nie tylko w łozku- ja osobiscie jestem typem dominatorki- i lubie ustawiac wszystko tak jak ja chcę.. ale bardzo robi mnie gdy facet mi sie sprzeciwia.takie moje zboczenie.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-25, 10:48
ja jeszcze dodam, że mnie strasznie kręci w ogóle jego skóra, bo jest na całym ciałku taka delikatna... jak pupka niemowlęcia
zapach tyż
w ogóle on cały ,bo fajna laska z niego
heh, moja kumpleka ma zboczenie na punkcie żył na rekach:D:D:D ale karczycho...kurde, nie mogę;P ale moj kolega w Czarnogórze miał zajebistą klate... a najlepsze, że był w moim wieku:D nie spodziewałam się tego
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 486 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-07-30, 20:05
hmmm.... a co mnie podnieca ?
takie mmmm... pośladki
kiedyś miałam świra na punkcie krzywych nóg (tak jak u piłkarzy)
niektórzy się tak niewinnie uśmiechają,
poza tym fajna postawa, ciało, zapach.... wiele rzeczy na mnie działa
i.... bardzo kręcą mnie faceci w mundurach
Ja uwielbiam Jego plecy,klate piersiowa,pupcie,szyje..................................dosyc bo zwariuje a on w pracy
hahahahaha....nie ma to jak taka "chcica":P:P:P
[ Dodano: 2007-08-01, 18:37 ]
sinless napisał/a:
jak to mowią...za mundurem, panny sznurem:) ale to prawda, chyba faceci w mundurach podświadomie kojarzą się z siłą i bezpieczeństwem, na mnie osoboście to bardzo działa...:D
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-01, 19:19
rokisss napisał/a:
bibuleczka napisał/a:
Ja uwielbiam Jego plecy,klate piersiowa,pupcie,szyje..................................dosyc bo zwariuje a on w pracy
heh, ja też tak mam jak piszę o NIM
sinless napisał/a:
jak to mowią...za mundurem, panny sznurem:) ale to prawda, chyba faceci w mundurach podświadomie kojarzą się z siłą i bezpieczeństwem, na mnie osoboście to bardzo działa...:D
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-01, 20:30
a mnie jeszcze podnieca, jak facet umie tańczyć, tzn nie chodzi mi tu o tańce towarzyskie, tylko tak normalnie... może dlatego, że sama uwielbiam tańczyć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 487 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Iza
Włosy: blond
Stan: zakochana:)!!!!!!!!!!!!
Partner: Przemuś
Wysłany: 2007-08-01, 21:22
Mnie w moim mężczyźnie podnieca pewność siebie a także poczucie bezpieczeństwa jakie daje mi każdego dnia:)
Poza tym ramiona, dłonie i zgrabna pupa hmmmm....taaaaaaaaak to jest to !
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-06, 19:01
Zgadzam się, co do zaradności. Jeśli chodzi o pewność siebie, to owszem, ale kiedy czasem, w żartach, zachowuje się wręcz jak chłopiec, to to jest urocze i na swój sposób też podniecające
Co do cech fizycznych, to, może to głupie, ale jego włoski pod pępkiem Jak np.podwinie mu się koszula i widać je, to to bardzo na mnie działa. Poza tym, jego uśmiech i oczywiście PUPA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum