Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 171 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-30, 09:29
noo beowulf to jedna z niewielu historii ktore ostaly sie z czasow Celtow a nawet chyba jeszcze troszke wczesniej... jestem ciekawa tej wersji:)) warto bylo isc?
W kinach polecam jeszcze pokoj 1408 - niezly thriller z cusackiem
3.10 do Yumy tez b dobry film
Zastanawiam sie czy warto isc do kina na Hitmana czy nie lepiej obejrzec w domu. Ktos widzial juz?
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 18:31
ja to normalnie nie moge sie juz doczekac tego filmu ( Beowulfa ) widziałam trailer ( bez cenzury- z nagą Angie Joli i latającymi flakami ) i zrobił na mnie wrazenie na bank ściągnę go sobie jak tylko znajde w torrentach
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-30, 23:07
z latającymi flakami
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 23:46
noo bo ten wilkołak rece i nogi ludziom wyrywa w takiej jednej scenie i ku mojej radosci to wyglada baaardzo naturalnie nareszcie koniec gumowych potworow i ketchupowej krwi a Joli gra tam Nagopodobne stworzenie ( naga-wąż ) i ma sexy łuski
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 23:48
No cóż, choć brzmi to nieco kontrowersyjnie, ta krew itd... to mnie to zaintrygowało Tym bardziej, że Celtowie i te sprawy... historia Anglii prawie że
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-12-04, 14:35
a moja kumpela była chyba 2 dni temu na "Zgon na pogrzebie" czy jakoś tak i mówi, że cała sala w kinie się śmiała i w ogóle podobno bardzo fajny film... Może któraś z Was go oglądała/wybiera się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum