Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-19, 19:21
A u nas jakoś za tydzień jest maraton filmowy "Step Up" część 1 i 2 i się zastanawiam czy nie iść. A jak nie, to chociaż na samo step up 2, bo pierwszą część uwielbiam
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-04, 00:17
błaaaahahahahahahahaha zzajebiste ja nie widziałam tych ( ani zadnych) kawałkow wczesniej jaaa pitole to jest film ktorego nie mozna przegapic wymiekłam jak to zobaczyłam
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-05, 00:08
mgła dno totalne nie powinno to sie zwac horrorem.... ( jesli o tej samej mgle mówimy ) nie podobało mi sie fajni aktorzy ale zero zaskoczenia po 20 min filmu przewidziałam koniec
Step Up mnie nie powalił ale ogląda sie z przyjemnoscia ( baaaa takie ciacho jak Tatum gra w koncu )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-03-05, 11:02
calineczka napisał/a:
ale filmu tez nie widziałas tak?
nie i szczerze to od poczatku zapowiedzi nie robyly na mnie zadnego wrazenia. nie lubie takich tresci i do tego takie aktorki jak ze mnie zakonnica wiec juz w ogole mnie to nie interesuje
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum