Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 308 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-01-20, 16:55
wczoraj byliśmy z Jarkiem w kinie na Aliens vs Predator - Requiem. ogladało sie go fajnie ale w zachwyt nie wpadłam. Jarkowi z całego filmu podobała sie tylko jedna scena.
poza tym wkręcili w podstawe filmu Alien Vs Predator fabułe innego filmu opisującego problemy młodego chłopaka w życiu osobistym.
lekko przynudzał ten film ale każdy znajdzie swoje zdanie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-01-21, 00:19
Pila 4 ponoc fatalna jest... taka juz naciagana...
We wtorek ide na "jeszcze raz" : )
[ Dodano: 2008-01-21, 00:20 ]
Ale powiem Wam laski, ze ja kocham jedynke jesli chodzi o Pile... w ogole kocham takie filmy.
Musze obejrzec "Sadyste" podobno ostrzejszy od Pily : D
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 455 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-21, 00:22
Ananas napisał/a:
"jeszcze raz" : )
,,"Jeszcze raz" to historia opowiadająca o tym, jak równocześnie rodzi się dojrzała i młodzieńcza miłość, historia romantycznych perypetii matki i córki. Scenariusz filmu powstał na podstawie pomysłu najpopularniejszej polskiej scenarzystki, autorki największych telewizyjnych i kinowych hitów, Ilony Łepkowskiej oraz Erwina Wencla. ..." film.wp.pl
poczytałam i musze powieziec, ze fajnie sie zapowiada
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-01-21, 00:38
Jewel napisał/a:
Właśnie ściagam i obejrzałam pierwsze 10 minut, scena masakryczna ale mi się podoba.
To MEGA : D
Ja kocham sie bac i pgladac takie sceny, a zeby bylo smiesznie... nienawidze krwi ; )
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 09:56
Ananas napisał/a:
We wtorek ide na "jeszcze raz" : )
mój brat z bratową byli na pokazie przedpremierowym i mówili, że całkiem fajny film
a ten z W. Smithem beznadzieja już lepszy jest 28 tygodni później, czy jakoś tak temat identyczny, też o jakimś zmutowanym wirusie, ale 1000 razy lepiej zrobiony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum